Oferte locuri de munca top

Spatiile logistice, urmatorul sector de interes pentru investitori

Sectorul Industrial&Logistic din Europa Centrala si de Est a inregistrat in cursul anului 2013 o crestere semnificativa a activitatii, potrivit consultantului CBRE.
Investitiile in sector au crescut pe fondul unei acceptari mai largi a acestui segment – vazut anterior ca unul de nisa – alocari in crestere in domeniul imobiliar, in parte din cauza unei rate scazute a dobanzilor si o refacere asteptata a activitatii economice in Europa, si de chiriile scazute care se asteapta sa creasca, in conformitate cu cresterea economica.
Centralizarea operatiunilor si controlul inventarului sunt printre avantajele cheie ale depozitelor XXL care au inregistrat o crestere semnificativa a cererii de anul trecut .
Joerg Kreindl, senior director, seful departamentului Industrial al CBRE Europa Centrala si de Est, a declarat:
„Chiriile la un plafon minim, combinate cu cresterea productiei industriale sustin ideea ca vom incepe sa vedem o crestere a inchirierilor in mai multe piete curand. In plus, regiunea ofera un mare potential pentru dezvoltatorii inca bazati pe o retea de infrastructura aflata intr-un proces rapid de imbunatatire si sofisticarea tot mai mare a segmentului I&L ca urmare a efectelor pe care cumparaturile le au asupra modalitatii de livrare a bunurilor catre consumatorul final.”
In Europa, investitiile in segmentul industrial au crescut cu 50% in perioada 2013 – fiind sectorul cu cea mai mare rata de crestere de la an la an.

Sus