Oferte locuri de munca top

Sonae Sierra cauta constructor pentru continuarea lucrarilor la ParkLake

931.jpg Unul dintre cele mai mari proiecte de constructii din tara la momentul de fata se afla in derulare pe Strada Liviu Rebreanu din Sectorul 3 al Capitalei. Aici, dezvoltatorii imobiliari Sonae Sierra, in joint venture cu Caelum Development, avanseaza lucrarile la centrul comercial ParkLake, o investitie de 180 milioane de euro care va gazdui la finalizare in jur de 200 de magazine. Noul mall, cu o suprafata totala inchiriabila de 70.000 mp, va fi inaugurat in 2016, a precizat Ingo Nissen, managing director Sonae Sierra Romania.
In perioada urmatoare, dupa sarbatorile pascale, dezvoltatorii vor atribui contractul de lucrari pentru suprastructura cladirii, cu o arie desfasurata de aproximativ 180.000 mp.
Intre timp, compania Soletanche Bachy Romania (SBR) lucreaza la infrastructura cladirii, care va dispune de 3 nivele subterane. Lucrarile au presupus deja excavarea a peste 200.000 mc de sol, reprezentand cam jumatate din volumul total de excavat. In paralel, constructorul realizeaza incinta de pereti mulati, care va cobori pana la adancimea de -22 – 23 de metri. Infrastructura va fi gata la inceputul lunii august, a precizat Cristian Lucaciu, managing director si CEO al SBR.
Conceptul noului centru comercial vizeaza realizarea conexiunii cu Parcul Titan, adiacent acestuia, precum si oferirea unei game diversificate de facilitati pentru petrecerea timpului liber, de la cinematograf, la zone de alimentatie publica si divertisment, pana la realizarea unor terase generoase cu vedere spre Lacul Titan. De altfel, facilitatile pentru petrecerea timpului liber devin din ce in ce mai importante pentru asigurarea succesului unui centru comercial in Romania, remarca domnul Nissen.
Pana in prezent, peste 60% din suprafata centrului comercial a fost pre-inchiriata.
Sonae Sierra mai are in dezvoltare in Romania un centru comercial la Craiova – Adora Mall. Proiectul este momentan stopat la un nivel incipient, insa va fi reluat dupa finalizarea ParkLake, potrivit domnului Nissen.
Compania mai detine si opereaza in Romania centrul comercial River Plaza din Ramnicu Valcea.

Sus