Oferte locuri de munca top

Sonae Sierra are un nou manager pentru inchirieri

Dezvoltatorul imobiliar Sonae Sierra si-a extins echipa manageriala prin numirea Monicai Alexandru in functia de Leasing Manager pentru Romania. Numirea survine la scurt timp dupa ce dezvoltatorul a anuntat reluarea lucrarilor la proiectul centrului comercial ParkLake, din Bucuresti, dezvoltat in joint venture cu Caelum Development.
Monica Alexandru va coordona activitatile de inchiriere pentru centrele comerciale administrate de Sonae Sierra in Romania si pentru proiectele noi, precum centrul comercial ParkLake, programat pentru deschidere in 2016.
Inainte de a se alatura echipei Sonae Sierra, a ocupat functia de Marketing & Leasing Manager in cadrul Caelum Development. Anterior, incepand cu anul 1999, a detinut pozitii similare in mai multe companii din domeniul imobiliar, acumuland 15 ani de experienta in activitatile de inchiriere a centrelor comerciale.
Sonae Sierra, controleaza 47 de centre comerciale la nivel international.
In Romania, compania detine centrul comercial River Plaza din Ramnicu Valcea si are in curs de dezvoltare proiectele ParkLake in Bucuresti si Adora Mall in Craiova.

Sus