Oferte locuri de munca top

Sonae Sierra a adaugat 2 centre comerciale din Maroc la portofoliu

Sonae Sierra se va ocupa de administrarea si inchirierea centrelor comericiale Carre Eden din Marrakech si Arribat Center din Rabat, Maroc.
Carre Eden, un proiect al Actif Invest pentru care Sonae Sierra furnizeaza servicii de administrare a proprietatii, are o suprafata totala inchiriabila de 15.000 mp, 60 de magazine si peste 500 de locuri de parcare. Carre Eden este programat pentru inaugurare in primul trimestru al anului 2014.
Arribat Center, o investitie a Fonciere Chellah, va fi inaugurat in primul trimestru al anului 2016 si beneficiaza de serviciile de inchiriere ale Sonae Sierra pentru 44,500 mp suprafata totala inchiriabila si 140 de magazine pe 3 nivele. Centrul comercial va avea 9 chiriasi ancora si 2.320 de locuri de parcare dedicate intregului proiect de tip mixed use, care include, pe langa oferta de cumparaturi, un hotel, spatii de birouri si un centru de afaceri.
Pentru Vitor Nogueira, managing director al Sonae Sierra responsibil pentru Property Management in Italia, Maroc, Algeria si Furnizare de servicii, „Aceste contracte adauga 60.000 mp suprafata totala inchiriabila portofoliului nostru de servicii din Maroc, facand Sonae Sierra responsabila pentru servicii de administrare a proprietatii si/sau inchiriere a 110.000 mp suprafata totala inchiriabila in aceasta tara. Mai mult, furnizam, de asemenea, servicii pentru alte trei centre comerciale in curs de dezvoltare in Casablanca pentru terti.”

Sus