Oferte locuri de munca top

Soluții MILWAUKEE® într-un singur sistem, versatilitate mai mare cu noile accesorii QUIK-LOK™

Milwaukee Tool își extinde sistemul de accesorii QUIK-LOK prin introducerea a trei noi accesorii: Motocoasă, Mătură de cauciuc și Perie cu țepi.

Sistemul pentru accesorii QUIK-LOK™  oferă capacitatea de a schimba multiple accesorii pentru a realiza o gamă largă de aplicații

Sistemul de accesorii QUIK-LOK utilizează cea mai avansată tehnologie fără fir pentru a satisface necesitățile privind energia, durata de funcționare și versatilitatea, profesioniștilor din domeniul întreținerii peisagisticii.

Capul de prindere M18 FUEL™ QUIK-LOK™ este compatibil cu toate accesoriile sistemului de accesorii QUIK-LOK™, precum atașamentul capul cositor cu fir, atașamentul de întreținere margini, atașamentul de tuns gard viu, atașamentul de fierăstrău cu lanț, precum și cu cele trei accesorii noi: atașament motocoasă, mătură de cauciuc și perie cu țepi. Acest sistem oferă utilizatorilor posibilitatea de a schimba rapid accesoriile, oferind versatilitate maximă și un cost de proprietate mai mic.

Folosind puterea motorului fără perii POWERSTATE, capul de prindere M18 FUEL oferă o putere susținută sub sarcină, pentru a avea capacitatea de a alimenta mai multe accesorii. Împreună cu sistemul inteligent REDLINK PLUS, această sculă oferă accelerație maximă în mai puțin de o secundă, fiind totodată mai ușoară decât majoritatea celorlalte opțiuni de pe piață, pentru a-i ajuta pe utilizatori să aibă control și să fie mai productivi.

Noile accesorii QUIK-LOK sunt înlocuitoare complete pentru soluțiile tehnice manuale, precum mături, greble, lopeți și alte echipamente pe benzină. Aceste soluții tehnice de accesorii sunt concepute pentru a crește viteza și productivitatea profesioniștilor din domeniul întreținerii peisagisticii, eliminând totodată neajunsurile dispozitivelor manuale și ale celor pe benzină atunci când se abordează aplicații obișnuite, în exterior.

Atașamentul Motocoasă QUIK-LOK™

Accesoriul Motocoasă QUIK-LOKeste conceput pentru a face față aplicațiilor solicitante, precum iarba înaltă, buruienilor, puieților și tufișurilor groase. Având un design cu lamă cu 4 dinți cu diametrul de 23 cm, motocoasa are puterea de a tăia zonele unde plantele au crescut prea mult. În plus, designul optimizat al scutului lamei oferă o deviere îmbunătățită a materialului, pentru siguranța utilizatorului.

Atașamentul Mătură de Cauciuc QUIK-LOK

Accesoriul Mătură de Cauciuc QUIK-LOK este soluția ideală pentru curățarea rapidă a pietrelor și a altor resturi de pe iarbă și suprafețele dure, fără riscul de deteriorare a suprafeței. Cu o capacitate de curățare de 58 cm, această sculă are puterea de a înlătura apa din bălți mari de apă și zăpadă până la o înălțime de 7,5 cm. În plus, designul cu protecție asigură o reținere optimizată a materialului pentru a preveni răspândirea nedorită a resturilor, în timp ce paletele de cauciuc au o structură întărită, pentru a fi mai rezistente pe toată durata de folosință a sculei.

Atașamentul Perie cu Țepi QUIK-LOK

Conceput pentru suprafețe dure, accesoriul QUIK-LOK Perie cu Țepi oferă o eficiență sporită atunci când sunt îndepărtate materiale nedorite de pe suprafețe pavate, căi de rulare și drumuri. Cu o capacitate de curățare de 58 cm, periile oferă puterea și accesul necesare pentru a curăța rapid resturile dintre crăpăturile de pe drumuri sau suprafețe pavate. În plus, accesoriul perie cu țepi poate fi folosit pentru instalarea și întreținerea gazonului sintetic pentru a împrăștia și face mai pufoase brazdele.

Pentru profesioniștii din domeniul amenajărilor peisagistice și până la profesioniștii din sectoarele industriale, MILWAUKEE® s-a angajat să îmbunătățească productivitatea prin furnizarea de soluții tehnice orientate către performanță și focalizate pe sectorul de activitate respectiv, astfel încât utilizatorii să poată lucra o zi întreagă cu un singur sistem de acumulatori. Capul de prindere M18 FUEL QUIK-LOK și sistemul de accesorii este în totalitate compatibil cu întregul sistem M18™, oferind acum peste 215 soluții.

*M18 FUEL este conceput pentru cei mai pretențioși specialiști din lume. Oferind performanțe remarcabile, toate produsele M18 FUEL au trei inovații MILWAUKEE® exclusive — Motorul fără perii POWERSTATE, setul de acumulatori REDLITHIUMși sistemul inteligent REDLINK PLUSde hardware și software — care oferă putere remarcabilă, timpi de funcționare și durabilitate remarcabile la punctul de lucru. Simplu spus, sculele M18 FUEL sunt cele mai puternice scule din clasa lor

Specificații

Atașamentul Motocoasă QUIK-LOK™ (M18 FOPH-BCA) 

 • Mărimea lamei: 23 cm
 • Turație în gol – treapta 1 (rpm): 4900
 • Turație în gol – treapta 2 (rpm): 6200
 • Lungime: 103 cm
 • Greutate: 1,6 kg

Atașamentul Mătură de Cauciuc QUIK-LOK™ (M18 FOPH-RBA)

 • Lățimea de curățare: 58 cm
 • Turație în gol – treapta 1 (rpm): 150
 • Turație în gol – treapta 2 (rpm): 200
 • Lungime: 122 cm
 • Greutate: 7,3 kg

Atașamentul Perie cu Țepi QUIK-LOK (M18 FOPH-BBA)

 • Lățimea de curățare: 58 cm
 • Turație în gol – treapta 1 (rpm): 150
 • Turație în gol – treapta 2 (rpm): 200
 • Lungime: 122 cm
 • Greutate: 6,5 kg

Pentru a afla mai multe despre capul de prindere M18 FUEL QUIK-LOK și accesoriile sale, vizionați video-ul în care acesta este prezentat în acțiune sau găsiți cel mai apropiat magazin, vă rugăm să vizitați www.milwaukeetool.ro

Sus