Oferte locuri de munca top

SMB Group finalizează Sala de Sport din Dobrosloveni, Judetul Olt

SMB Group, antreprenor în construcții, a finalizat sala de sport din Dobrosloveni, judetul Olt.

Sala, cu suprafață construită de 1.445 mp si un regim de inaltime P+1, are o capacitate de 180 de locuri in tribune și este una dintre multele lucrări de acest tip ale companiei bucureștene care și-a asumat misiunea de a încuraja practicarea sportului în rândul tinerilor.

Lucrarea a fost contractată de către  Compania Națională de Investiții și s-a finalizat în luna noiembrie 2022.

Facilitatea sportivă este dotată cu vestiare pentru sportivi și grupuri sanitare pentru public, fiind realizată la cele mai înalte standarde de calitate. Aceasta este dimensionată astfel încât să poată fi utilizată pentru mai multe discipline sportive, existând marcaje cu distanțele de siguranță aferente care permit practicarea de sporturi precum baschet, tenis sau volei.

Experiența în domeniu – factor important în dezvoltarea rapida a lucrărilor de construire a sălii de sport din Dobrosloveni, județul Olt.

Finalizarea rapidă a lucrărilor de construire a fost posibilă grație experienței companiei SMB Group, care a ridicat numeroase proiecte de gen pe tot teritoriul Romaniei.

SMB Group are în stadiul de execuție numeroase proiecte în județele Prahova, Dâmbovița, Olt, Giurgiu, Constanța, Timosoara, Ialomita, Teleorman. O parte dintre acestea se află într-o fază avansată a lucrărilor, urmând să fie finalizate în 2023. Toate aceste clădiri reprezintă săli de sport și baze sportive, urmând misiunea companiei de a contribui la încurajarea sportului în rândul tinerilor și nu numai.

Sala de Sport din Rusanesti, Judetul Valcea, un alt proiect realizat de SMB Group in doar sase luni de la demararea lucrarilor.

Sala, cu suprafață construită de 415 mp, are o capacitate de 60 de persoane și este una dintre multele lucrări de acest tip ale companiei bucureștene care și-a asumat misiunea de a încuraja practicarea sportului în rândul tinerilor. De asemenea, si aceasta lucrare a fost contractată tot de către  Compania Națională de Investiții și s-a finalizat în luna iulie 2022.

Sala de sport din Rusănești este proiectată pentru activități pluri-disciplinare și construită  cu toate facilitățile pentru sportivi și personalul auxiliar. Aceasta este  prevăzută cu vestiare, cabine de baie și spații tehnice pentru buna- desfășurare a activităților sportive. Este dotată cu teren de sport pentru echipe  indoor și cu spaliere, pentru mișcare individuală.

Contribuind la construirea sportului și culturii 

Compania bucuresteana SMB Group se remarca prin proiectele de constructii in care este implicata, sustinand domeniul sporturilor si al culturii. Acest fapt are o contributie importanta pentru cresterea sanatoasa a generatiilor viitoare, iar SMB Group ridică rapid și temeinic construcțiile necesare, creând un mediu modern și încurajator pentru tineri.

O alta ramura a activității de construire ca misiune asumată a dezvoltarii generatiilor viitoare o reprezinta ridicarea de proiecte culturale. Ca un exemplu stă lucrarea aflată în desfășurare în comuna Colonești, sat Mărunței, clădirea  urmând să ofere comunității bibliotecă, sală de lectură, sală de festivități și anexele necesare desfășurării activităților culturale.

SMB Group – experiență și expertiză în domeniile construcțiilor,  servicii digitale și a forței de muncă în industria structurilor metalice

SMB Group este companie cu vastă experiență în domeniul construcțiilor civile și industriale, a forței de muncă în industria structurilor metalice și în oferirea de servicii și soluții digitale.

In domeniul construcțiilor se remarcă prin finalizarea de proiecte ample, la nivel național și internațional,  în calitate de  antreprenor general, proiectant și executant.

Creșterea se bazează pe personal specializat, implicat, angajații SMB Group fiind un motiv de mândrie al companiei bucureștene.

 

 

Sus