Oferte locuri de munca top

Skanska demareaza un nou proiect in Londra

Skanska, companie suedeza de constructii si dezvoltare imobiliara, va investi 67,85 milioane Euro in constructia unei cladiri de birouri in Londra, Marea Britanie.
Cladirea cu o suprafata inchiriabila de 8.500 mp va fi ridicata pe Monument Street si va fi denumita The Monument Building.
Regimul de inaltime va fi de P+9, suprafata etajelor fiind de 1.000 mp la care se adauga 460 mp spatii de retail la parter.
Pentru a face loc proiectul constructiile existe la 11-15 Monument Street, 46 Fish Street Hill si 1-2 Pudding Hill vor fi demolate.
The Monument Building va fi o cladire sustenabila pentru care Skanska spera sa obtina certificarea BREEAM „Excelent”. Aceasta include iluminare LED, parcare ciclica si o terasa dotata cu panouri fotovoltaice.
Cladirea va fi gata in al patrulea trimestru din 2015. In Romania, Skanska are in curs de dezvoltare ansamblul de birouri Green Court Bucharest, in zona Barbu Vacarescu. Proiectul cuprinde trei cladiri clasa A, cu o suprafata cumulata de 52.000 mp inchiriabili. Prima cladire, cu o suprafata inchiriabila de aproximativ 19.500 mp, urmeaza sa fie livrata in ultimul trimestru din 2014.

Sus