Oferte locuri de munca top

Sistemul MILWAUKEE® M12™ se extinde prin introducerea noului trimmer pentru gard viu 20 cm

Folosind productivitatea portabilă, performanța și durata de funcționare oferite de tehnologia M12 FUEL*, MILWAUKEE® lansează cel compact trimmer pentru gard viu, pentru aplicații de detaliu.

TRIMMERUL PENTRU GARD VIU 20 CM M12 FUEL™ oferă control și acces mărit și puterea de a tăia ramuri de 12,5 mm cu cele mai mari viteze de tăiere din clasa sa.  

Conceput fiind pentru a satisface necesitățile privind tunderea de detaliu a gardurilor vii, ale profesioniștilor din domeniul întreținerii peisagisticii, trimmerul pentru garduri vii M12 FUEL 20 cm oferă control și acces mărit în comparație cu o mașină de tuns garduri vii de mărime normală. Construcția compactă asociată cu un mâner ergonomic de prindere oferă utilizatorilor o soluție tehnică mai ușoară pentru utilizarea cu o singură mână, făcând ca trimmerul pentru gard viu să fie mai ușor de controlat în aplicațiile cu spațiu de acces îngust.

Fapt valabil pentru toate produsele M12 FUEL, noul trimmer M12 FUEL 20 cm oferă trei inovații exclusive — motorul fără perii POWERSTATE,  setul de acumulatori REDLITHIUMși sistemul inteligent REDLINK PLUS – oferind utilizatorilor posibilitatea de a aborda aplicații dificile, la o viteză mai mare.

Motorul fără perii POWERSTATE oferă puterea de a tăia ramuri de 12,5 mm pentru a se putea aborda aplicații dificile. Pentru un plus de durabilitate trimmerul M12 FUEL 20 cm a fost proiectat cu o protecție pentru vârf, pentru a preveni deteriorarea lamei atunci când se abordează zonele de acces înguste. Lama de 20 cm are un spațiu liber de 8 mm și oferă o viteză de tăiere mai mare decât trimmerele firmelor concurente, pentru a curăța materialele mai rapid, fiind mărită viteza de aplicare și productivitatea generală. Pentru o funcționalitate suplimentară, aceast trimmer dispune de un indicator pentru energie îndreptat către utilizator, pentru a oferi o vizibilitate optimizată.

Noul trimmer pentru tuns garduri vii M12 se adaugă sistemului fără fir M12, cel mai mare sistem sub-compact de pe piață, care este focalizat pe oferirea unei durabilități și unei puteri de cea mai înaltă clasă din industrie, în cele mai înguste spații. În prezent, sistemul M12™ este constituit din peste 95 de soluții tehnice.

Sculele electrice*M12 FUEL sunt proiectate, configurate și construite pentru a oferi performanță și productivitate extreme. Toate produsele M12 FUEL au trei inovații MILWAUKEE® exclusive —Motorul fără perii POWERSTATE, setul de acumulatori REDLITHIUMși sistemul inteligent hardware și software REDLINK PLUS— care oferă putere remarcabilă, timpi de funcționare și durabilitate remarcabile la punctul de lucru. Simplu spus, sculele M12 FUEL sunt cele mai puternice scule fără fir sub-compacte din clasa lor.

 Specificații

Trimmer pentru garduri vii M12 FUEL de 20 cm

(M12 FHT20-402)

  • Lungimea lamei: 200 mm  
  • Capacitatea de tăiere: 12.5 mm
  • Viteza când nu este sarcină: 2700 rpm 
  • Unghi de înclinație față de orizontală: < 30°
  • Greutatea cu acumulatorul M12 B4: 1.7 kg

Setul include: 1 x Trimmer pentru garduri vii M12 FUEL 20 cm, 2 x acumulatori M12 REDLITHIUM 4.0 Ah (M12 B4), Încărcător M12 (C12 C)

Pentru a afla mai multe despre trimmerul pentru garduri vii M12 FUEL vizionați video-ul în care acesta este prezentat în acțiune sau găsiți cel mai apropiat magazin; vă rugăm să vizitați www.milwaukeetool.ro

Sus