Oferte locuri de munca top

Sisteme complete de protecție antiincendiu (P)

stingereincendiu-ro-arenaconstruct-ro

Sistemele de protecție antiincendiu, nu doar că sunt obligatorii prin lege în cadrul instituțiilor, centrelor comerciale și a locațiilor în care în general își desfășoară activitatea sau își petrec timpul liber multe persoane, ci sunt absolut necesare pentru sănătatea și siguranța acestora. Eficiența acestor sisteme trece pe primul loc urmată de obligativitatea respectării normelor legale.

Dan Ionita Instal Montaj – Consultant Sisteme de Protectie Antiincendiu.

Ai nevoie de o companie specializată care să îți ofere sisteme de protecție antiincendiu conform normativelor românești și internaționale, care să îți ofere soluții complete din domeniul securității la incendiu? INSTAL MONTAJ FIRE SOLUTIONS S.R.L. este o companie specializată în execuția de sisteme și instalații antiincendiu și oferă servicii în cinci domenii de activitate: sisteme fixe de stingere cu apă și spumă, sisteme fixe de stingere cu inundare cu agenți gazoși ecologici, securitate, pompieri civili, service și mentenanță.

Bogata lor experiență în țări ca Austria, Germania, Ungaria, Grecia, Rusia, îi recomandă ca profesioniști în îndeplinirea necesităților și exigențelor diferiților clienți din toată lumea. În portofoliul lor găsești firme mari românești care au ales să își asigure bunurile apelând la ajutorul lor.

Proiectare, achiziție de materiale și echipamente specifice, montaj și punerea în funcțiune a sistemului – tot ce ai nevoie pentru siguranța spațiului pe care vrei să-l asiguri împotriva incendiilor.

Oferă servicii de proiectare sprinklere și toată gama de produse pentru sisteme de stingere în conformitate cu normele românești FM, NFPA, VdS, sisteme cuplaje agrementate, teuri, coturi, fitinguri agrementate, vane, stații de control automate, stingătoare cu pulbere, cu spumă mecanică sau cu dioxid de carbon.

Divizia de sisteme fixe de stingere cu apă și spumă oferă sisteme de sprinklere, sisteme de stingere cu ceață de apă, stații de pompare, rezervoare de apă, instalații de hidranți interiori și exteriori.

Compania oferă sisteme complete de stingere cu gaz INERGEN care se utilizează în spații în care este necesar un mediu electric neconductiv. Gazul INERGEN  este o substanță compusă din azot, argon și dioxid de carbon, care stinge incendiul reducând concentrația de oxigen sub nivelul de întreținere al arderii.

Foarte eficiente în stingerea incendiilor sunt sistemele ecologice pe bază de azot, argon, Novec 1230, FM 200 și sistemele de stingere a incendiilor pe bază de dioxid de carbon.

Echipamentele pentru prevenirea și stingerea incendiilor au nevoie de service și mentenață periodică, asigurată de compania INSTAL MONTAJ, iar lucrările se efectuează cu respectarea normelor și a standardelor tehnice cerute de ISU. Deasemenea oferă și servicii private pentru situații de urgență și asigură intervenția operativă în caz de incendiu deplasându-se în locațiile în care li se solicită sprijinul cu pompieri atestați profesional, având ca obiectiv principal salvarea persoanelor și a bunurilor.

Lasă în seama profesioniștilor siguranța bunurilor tale și nu ezita să îi contactezi accesând site-ul lor www.stingereincendiu.ro pentru servicii complete în ceea ce privește prevenirea și stingerea incendiilor.

Sus