Oferte locuri de munca top

Simpozion: Productia de energie termica din surse regenerabile de energie

Camera de Comert romano-germana organizeaza simpozionul cu tema „Productia de energie termica din surse regenerabile de energie”.
Evenimentul va avea loc la Hotel Intercontinental, Sala Fortuna, pe 20 mai. La manifestare vor fi prezenti reprezentanti ai guvernului federal alaturi de experti germani si romani care vor expune atat aspectele legislative actuale, cat si solutiile tehnice si experientele concrete privind obtinerea de energie termica din energii regenerabile, Romania beneficiind de un potential deloc neglijabil de biogaz si biomasa.
La eveniment vor participa dr. Emil Calota, Vicepresedintele ANRE, Marlen Schurig, sefa departamentului sisteme energetice, Institutul Fraunhofer pentru Fizica Constructiilor, Bernhard Weyres-Borchert, Presedinte al Societatii Germane pentru Energie Solara, potrivit unui comunicat al AHK Romania.
Simpozionul este a doua manifestare din programul in trei pasi al Camerei de Comert Romano-Germane. Prima etapa a fost realizarea unui studio de specialitate pe probleme de energie despre piata romaneasca si potentialul sau, studiu transmis companiilor germane. Dupa simpozion urmeaza intalnirea efectiva a firmelor din Germania participante la delegatie cu posibili parteneri de afaceri, firme din Romania.
Camera de Comert si Industrie Romano-Germana (AHK Romania), infiintata in septembrie 2002, numara in prezent peste 500 de firme membre, fiind cea mai mare Camera de comert bilaterala din Romania.

Sus