Oferte locuri de munca top

Simplu, rapid și sigur – sisteme de cofrare și accesorii Doka acum de vânzare online

Doka, o companie de referință în sistemele de cofrare performante, și-a reconfirmat poziția de lider prin lansarea în martie 2020 a Doka Online Shop – primul magazin online din România pentru sisteme și accesorii de cofrare. Astfel, Doka se aliniază trendului global în domeniul achizițiilor online care preconizează că 25% din totalul veniturilor din industria construcțiilor vor fi generate online până în anul 2030, conform unui studiu realizat de compania de consultanță Roland Berger.

Prin Doka Online Shop, constructorii pot comanda cele mai frecvente produse 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Chiar dacă este un serviciu online, consilierii Doka pot asigura suport prin telefon, iar procesul de cumpărare online include recomandări pentru accesorii și consumabile de care un client ar putea avea nevoie, făcând astfel căutarea produselor mai eficientă.

În luna iunie, toate comenzile online beneficiază de un discount de 2%. Orice companie își poate face un cont, poate plasa o comandă și urmări starea sa în timp real. Comenzile pot fi livrate direct către client sau ridicate de la o sucursală Doka.

Gama de produse online se mărește constant, iar în prezent oferta online conține: plăci cofrante 3Splacă tegogrinzi H20popi Dokaaccesorii Framaxdecofrolmontant balustradadistanțiere armaturădistanțiere de cofraj, componente pentru beton aparent precum și alte accesorii la prețuri promoționale.

Lansarea Doka Online Shop în martie a venit într-un moment când achizițiile online au devenit o normalitate în țară, aceasta fiind doar unul din pașii realizați spre digitalizare și eficientizarea serviciilor companiei. Pentru noutăți în domeniul digitalizării în cadrul Doka se poate accesa secțiunea UpBeat Construction.

 

Despre Doka

Cu o vechime de peste 150 de ani, Doka este una dintre cele mai importante companii din lume în dezvoltarea, fabricarea și vânzarea tehnologiei de cofraj pentru toate domeniile industriei construcțiilor. Cu peste 160 de locații de vânzări și logistică în peste 70 de țări, Doka beneficiază de o rețea de vânzări eficientă, care garantează aprovizionarea rapidă și profesională de materiale și suport tehnic. Doka este membru al grupului Umdasch și are o prezență în România din 1994.

 

Sus