Oferte locuri de munca top

Sibiu: proiecte de peste 550 mil. lei

Valoarea totala a proiectelor Municipiului Sibiu finatate din fonduri structurale insumeaza 569 milioane lei, adica aproximativ 132 milioane de euro.

*Sase proiecte in derulare

Sase proiecte finantate din fonduri structurale sunt inca in desfasurare, insumand 545,18 milioane lei.
Cel mai mare dintre acestea in ceea ce priveste valoarea totala este cel de extindere si reabilitare a infrastructurii de apa si apa uzata in judetele Sibiu si Brasov. Valoarea acestuia este de 421,45 milioane lei. Din aceste fonduri totale, contractul pentru lucrarile care privesc Sibiul au o valoare de 48,74 milioane lei.
Un alt proiect foarte important pentru comunitate este constructia unui centru de cercetare si telemedicina in bolile neurologice la copii in cadrul Spitalului de Pediatrie Sibiu. Acest proiect presupune constructia unui nou corp si dotarea acestuia. Valoarea totala a proiectului este de 45,31 milioane lei.
Constructia viaductului Calea Surii Mici – Kogalniceanu presupune o investitie de 38,38 milioane lei, acesta urmand sa deschida foarte mult zona Kogalniceanu – Reconstructiei catre Calea Surii Mici.
Proiectul de modernizare a strazii Cuptorului are o valoare totala de 4,2 milioane lei, lucrarile fiind deja in curs.
La fel de important este si proiectul de modernizare a strazii 9 Mai, valoarea acestuia fiind de 7,28 milioane lei.
Proiectul de modernizare a strazilor Magheranului, Calea Gusteritei, Macaralei si Otelarilor a obtinut o finantare de 28,53 milioane lei. Procedura de achizitie pentru executia lucrarilor este in curs, ofertele depuse fiind inca in evaluare.

*Proiectele deja finalizate insumeaza 23,99 milioane lei

Au fost implementete proiecte care au vizat modernizarea si reabilitarea a trei strazi din Orasul de Jos: strada Ocnei (3,87 milioane lei), strada Turnului si Piateta Targu Pestelui (7,04 milioane lei) si strada Faurului (1,93 milioane lei).

Pentru proiectul de modernizare a centrului de recuperare si reabilitare a copiilor cu handicap de pe Aleea Streiu a fost aprobata o finantare in valoare de 2,17 milioane lei.

La fel de important a fost proiectul de reabilitare, modernizare si extindere a scolii nr. 18, valoarea acestuia fiind de 5,4 milioane lei.

Sus