Oferte locuri de munca top

Sfaturi pentru curățarea ferestrelor folosind aspiratoarele pentru geamuri

Atunci când faci curățenie te poți simți ca într-o luptă fără sfârșit, mai ales atunci când trebuie să lustruiești suprafețe greu accesibile, pentru care trebuie să depui efort în plus. De exemplu, curățarea geamurilor poate părea o misiune dificilă. Însă totul poate fi mai ușor cu aparatele și accesoriile potrivite.

Ferestrele au un rol esențial în locuința ta, iar folosirea unui aspirator pentru geamuri vine la pachet cu numeroase beneficii.

În primul rând economisești timp prețios. În comparație cu curățarea manuală a ferestrelor, folosirea unui aspirator pentru geamuri face ca procesul să fie de trei ori mai rapid. Deci cureți mai mult, cu mai puțin efort depus. Acest aspect este întotdeauna un lucru bun atunci când vine vorba de treburile casnice.

În al doilea rând, efortul fizic este unul redus. Nu vei obosi atât de repede și nu te vor durea brațele atât de tare după curățarea geamurilor. Combinația inteligentă, sticla de pulverizare și laveta din microfibră pentru ștergere, împreună cu funcția de aspirare a aspiratorului de geamuri, garantează o curățare extrem de eficientă și geamuri strălucitoare.

Datorită duzei de aspirare înguste, poți ajunge fără efort și în zone mai mici sau greu accesibile, cum ar fi cele pe care le găsești la ferestrele cu vitralii sau dulapuri.

De asemenea, datorită lamelei de înaltă calitate și a funcției avansate de aspirare, curățarea este una fără urme și fără a picura apa murdară.

Un alt beneficiu este faptul că aspiratoarele pentru geamuri sunt ergonomice și fac posibilă curățarea igienică a suprafețelor deoarece nu există contact direct cu apa murdară.

Nu în ultimul rând, un aspirator pentru geamuri este potrivit pentru toate suprafețele netede, cum ar fi oglinzi, plite, uși, gresie sau mese.

Aspiratoarele pentru geamuri sunt potrivite și pentru absorbirea condensului. Ele elimină rapid excesul de umiditate de pe suprafețele din sticlă și nu numai.

Curăță ferestrele fără urme în 3 pași simpli:

Primul pas: pulverizează soluția de curățare pe suprafață. Dacă stilul tău de viață este unul sustenabil, ai grijă ca soluția pe care o folosești să fie una prietenoasă cu mediul înconjurător.

Al doilea pas: curăță suprafața cu mișcări de sus în jos pentru a preveni lăsarea oricărei urme pe aceasta.

Al treilea pas: aspiră apa murdară.

Pentru un rezultat optim de curățare, îți recomandăm ca înainte de aspirare, suprafața să fie curățată și umezită. Numai așa poate fi utilizat un aspirator de geamuri, iar apa murdară poate fi aspirată.

Atunci când alegi un aspirator pentru geamuri, poți opta pentru unul care are și funcția de vibrații. În acest fel, suprafețele sunt curățate fără pulverizare suplimentară și murdăria persistentă poate fi îndepărtată.

Cum alegi un aspirator pentru geamuri?

Atunci când vrei să alegi un aspirator pentru geamuri potrivit nevoilor tale, fii atent la următoarele criterii de selecție: autonomia bateriei, greutatea și capacitatea, consumul de energie electrică, lățimea duzei de aspirare și accesoriile incluse.

Cine ar fi crezut că îți poți face ferestrele să strălucească ca și cum ar fi noi, cu un efort atât de scăzut?

Sus