Oferte locuri de munca top

Sfaturi pentru amenajarea camerei copiilor

Parintii care amenajeaza camera copiilor cauta, in primul rand, materiale calitative si solutii usor de curatat, astfel asigurandu-le celor mici un mediu optim de dezvoltare. Dintre acestea, vopselele pe baza de apa, tapetele din hartie si tesaturile din bumbac, in sau lana sunt ideale pentru amenajarea camerei copiilor, precizeaza reprezentantii retailer-ului de bricolaj Hornbach.
In ceea ce priveste cele mai adecvate culori pentru dormitoarele celor mici, nuantele pastelate sau culorile vesele, in combinatie cu o sursa de lumina discreta sunt indicate.
Mugurel-Horia Rusu, directorul general al Hornbach Romania apreciaza ca tapetele, vopseaua, perdelele, covoarele si stickerele se afla in topul celor mai cumparate produse cand vine vorba de amenajarea camerei celor mici.
„Oglinzile din plexiglas (care nu se sparg, eliminand posibilitatea de ranire), pernele decorative si covoarele cu modele speciale, tablourile, stickerele pentru pereti, lampile, ceasurile sau produsele pentru desenat si pictat sunt doar unele dintre produsele destinate copiilor care se pot gasi pe rafturile magazinelor noastre.”, a precizat Mugurel Rusu.

Sus