Oferte locuri de munca top

Sesiune de informare pentru arhitecti pe tema constructiilor din lemn

Conferinta destinata arhitectilor pe tema constructiilor din lemn a avut loc in data de 14 mai, la sediul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Vest. Evenimentul face parte dintr-o serie de comunicari sustinute de ADR Vest in colaborare cu Universitatea de Stiinte Aplicate din Karelia de Nord.
Temele dezbatute s-au referit la cherestea ca si materie prima, produse din cherestea si lemn stratificat, utilizarea cherestelei in diferite structuri, prefabricarea ei, conectori si sisteme de constructie.
La eveniment au participat Asko Puhakka – specialist in stiinte forestiere si Toni Kekki, specialist in domeniul Constructiilor din Lemn in cadrul Universitatii de Stiinte Aplicate din Karelia de Nord.
In cursul anului 2013, ADR Vest a incheiat acordul de cooperare cu Universitatea de Stiinte Aplicate – Regiunea Karelia de Nord, Finlanda, prin care a fost initiata o colaborare intre cele doua regiuni in beneficiul autoritatilor publice, universitatilor si antreprenorilor din Regiunea Vest, domeniul energiilor regenerabile si al eficientei energetice in cladiri, se arata intr-un comunicat al ADR Vest.

Sus