Oferte locuri de munca top

Serviciul de consultanță în închirierea spațiului logistic este un factor important în performanța activității respective

Costel Alecu – fondator Romtor Real Estate

Ești în căutarea unui spațiu industrial de închiriere sau vânzare? Cauți o hală sau un depozit cu o suprafață cât mai mare, care să aibă și un teren alături?

De multe ori criteriile solicitate de cei care își doresc să închirieze sau să cumpere un spațiu de logistică sunt specifice și necesită consultanță pentru clarificarea și identificarea criteriilor cât mai aproape de spațiul ideal sau sunt situații când oamenii au în vedere doar activitatea pe care doresc să o desfășoare în acel spațiu și  omit să aibă în vedere anumite specificații necesare activității respective.

În ambele situații consultanța aduce clarificare asupra criteriilor necesare potrivit activității respective și în urma acesteia se poate realiza o grilă a criteriilor care sunt necesare și pe care le dorește cel care închiriază să le îndeplinească spațiul industrial, astfel încât să se identifice ofertele potrivite, a menționat Costel Alecu – fondator Romtor Real Estate.

Destinația spațiului este foarte importantă sau posibilitatea de a o adapta activității pe care cel care închiriază vrea să o realizeze în acel spațiu, cât și existența unor anexe (precum sunt birourile), înălțimea construcției sau structura din care este realizată, sau alte criterii pe care dorește să le îndeplinească spațiul industrial pe care vrea să îl achiziționeze sau închirieze, suprafața aproximativă, suprafața terenului, utilitățile la care este important să fie racordat. Pentru ca aceste elemente sa fie conforme cu ceea ce își dorește cel care închiriază, consultanța devine aici un factor important, chiar în obtinerea performanței activității respective.

Pentru cei care vor să închirieze pentru prima dată un spațiu logistic au imaginea spațiilor deja amenajate și nu știu cum arată de fapt o hală, iar nu de puține ori solicită spații care nu pot fi folosite pentru activități comerciale, spre exemplu. O situație recentă în care am fost implicat a fost construirea unei săli de sport cu teren de badminton, unde erau necesare criterii  specifice pentru acest sport – înălțimea de 10 metri, amenajarea halei care putea să dureze între 5-10 luni pentru a fi adaptată unui spațiu comercial, cât și accesul către hală care devine important în acest caz, fiind vorba de transformarea unei hale în spațiu comercial. În etapa de consultanță se pun în discuție și nivelul investiției pentru adaptarea spațiului conform nevoilor, dar și planul de business pentru a decide dacă întreaga investiție este rentabilă sau nu.

Încurajez ca prima etapă în închirierea unui spațiu industrial să fie consultanță imobiliară pentru a defini cu exactitate criteriile necesare pentru activitatea respectivă, astfel încât să se identifice în piață oferte cât mai aproape de ideal, a menționat Costel Alecu –  fondator Romtor Real Estate.

În acest moment, Romtor Real Estate are în portofoliu o varietate de spații industriale (oferite atât spre închiriere, cât și spre cumpărare), bucurându-se de o rată a tranzacțiilor bună, provenind din întelegerea nevoilor clientului și cunoașterea pieței foarte bine care contribuie la propunerea de spații industriale conform cerințelor clientului.

Compania Romtor Real Estate are o echipă de specialiști cu o experiență de peste 25 de ani în imobiliare, care va ajută să identificați spațiul industrial de închiriere sau vânzare care se apropie cât mai mult de criteriile dumneavoastră, iar pe întreg procesul de consultanță, negociere contractuală și închierea tranzacției veți avea un partener de încredere pentru ca tot procesul să se desfășoare eficient și în siguranță.

În această luna Romtor Real Estate marchează 8 ani de când este pe piață și oferă servicii la cel mai ridicat nivel de profesionalism.  Grupul de companii Romtor este specializat în operațiuni imobiliare de business to business, cât și business to client, axându-se pe achiziții, tranzacții, evaluări și studii de piață.

Activitatea este împărțită în două segmente, precum evaluări – ce cuprinde rapoarte de evaluare autorizate ANEVAR pentru proprietăți imobiliare, bunuri mobile și societăți comerciale, și servicii de brokeraj – ce presupune prezentarea ofertelor de proprietăți, organizarea vizionărilor și întâlnirilor cu proprietarii spațiilor, asistență în cadrul negocierilor până la finalizarea tranzacției și consultanță imobiliară.

 

 

 

Sus