Oferte locuri de munca top

Serviciile Xplorate Group: Descoperă spectrul complet al soluțiilor noastre în măsurători topografice și scanare laser 3D

În lumea topografiei şi a scanării 3D, Xplorate Group se remarcă drept un simbol al inovaţiei, pasiunii şi excelenţei, spunându-şi povestea cu dorinţa de a oferi servicii de top, rezultate relevante şi pachete complete clienţilor săi. Sinonim cu soluţii de topografie şi scanare laser 3D fiabile şi de ultimă generaţie, numele Xplorate deschide porţile descoperirii prin tehnologie, se integrează şi schimbă perspective în diferite medii, cu încrederea că celor mai buni nu le lipseşte niciodată curajul.

Echipa Xplorate este formată din ingineri specializaţi în măsurători topografice, geodezie, fotogrammetrie, scanare laser 3D (cuprinzând modelarea 3D, relevee 2D, DTM, Scan-to-BIM), măsurători pentru UCC (urmărirea în timp a construcţiilor), asistenţă topografică în şantier, relevee BOMA, cu acoperire naţională şi internaţională. Prin această gamă extinsă de servicii se obţin informaţii de o acurateţe semnificativă – un pas vital în dezvoltarea proiectelor de construcţie.

Folosim tehnologie de ultimă oră pentru a capta date din teren, permițând clienților să vizualizeze și să analizeze orice imobil, teren sau obiect cu acuratețe și claritate.

Detaliem serviciile noastre:

Fotogrammetrie – Cu ajutorul unei drone de ultimă generație, capabilă să efectueze misiuni de zbor în mod autonom și cu softuri specializate, se obțin ortofotoplanuri cu o rezoluție la sol extrem de detaliată, de ordinul centimetric sau chiar milimetric și modele digitale (DSM, DTM).

Asistență topografică în șantier – Xplorate oferă servicii de asistență topografică în șantier, punând la dispoziția clienților sprijin și îndrumări valoroase în procesele de construire și evaluare a imobilelor și terenurilor. Această abordare practică subliniază angajamentul de a furniza soluții personalizate care să răspundă cerințelor unice ale fiecărui proiect.

Măsurători pentru  UCC- Monitorizare tasări, deplasari si fisuri (atât pentru construcția în lucru cât și construcțiile învecinate).

Relevee BOMA – Într-o lume unde fiecare metru pătrat contează, folosirea releveelor și calculul suprafețelor conform standardului BOMA devine esențială. Un releveu BOMA este necesar prin prisma faptului că stabilește cu exactitate (conform unui standard international acceptat) care este suprafața închiriabilă a unei clădiri rezidențiale, birouri, retail și industriale.

Avize AACR – Scopul acestui aviz aeronautic este de a clarifica dacă viitoarele proiecte de infrastructură și construcții interferează sau nu cu zonele de zbor ale Aviației Civile. Aceste avize se obțin în urma efectuării unor măsurători geodezice realizate în sistemul național de proiectie (stereo 70/Marea Neagră 1975), fiind necesar în special la elaborarea planurilor urbanistice de tip P.U.D., P.U.Z., P.U.G., D.T.A.C.

Ridicări topografice – Planurile de situație/ridicările topografice reprezintă o imagina fidelă a terenului ce a fost măsurat. Acestea sunt executate pentru: proiectare sau pentru obținerea avizelor de realizare a planurilor PUG, PUZ, PUD si PAC. În funcție de topografia și mărimea zonei ce trebuie studiate pentru realizarea planurilor de situație utilizăm: tehnologie clasică (stații totale), tehnologie satelitară (receptoare GNSS), tehnologie fotogrammetrică (măsurători cu drone) sau scanare 3D.

Servicii complete de cadastru și intabulare: Apartamentări construcții, prima înregistrare în sistemul integrat de cadastru și Carte Funciară, actualizare documentații cadastrale, avize topografice pentru elaborare ( DTAC, DTAD, PUD, PUZ, PUG), dezmembrări/alipiri

Cunoștințele cuprinzătoare ale echipei și atenția meticuloasă la detalii simplifică procesul de măsurare, asigurând mententanța și consultanța chiar și după finalizarea proiectelor.

Experiența Xplorate în topografie cuprinde un spectru complet de servicii concepute pentru a ajuta clienții în interpretarea, analizarea și valorificarea datelor cât și pentru a-și accelera procesele de luare a deciziilor.

Numele Xplorate Group reprezintă o promisiune că vom fi mereu aproape, sprijinind clienţii şi colaboratorii la fiecare pas.

Valorile fundamentale ale Xplorate Group se axează pe construirea relaţiilor bazate pe încredere şi transparenţă, precum şi pe expertiza profesională sau experienţa vastă.

Pentru a explora celelalte servicii oferite și pentru a intra în contact cu specialiștii Xplorate Group, vă invităm să vizitați paginile noastre https://xplorate.ro/ sau https://www.scanari3d.ro/

 

 

 

Sus