Oferte locuri de munca top

Servicii de intretinere pe timp de iarna pentru drumurile nationale

CNADNR a lansat procedura de achizitie publica pentru intretinerea pe timp de iarna a mai multor drumuri aflate in administrarea Directiilor Regionale de Drumuri si Poduri.
Este vorba despre un numar de cinci contracte de achizitie in valoare totala de peste 73 de milioane de lei. Contractele au valori cuprinse intre 6 milioane de lei pentru intretinerea A3 Bucuresti-Ploiesti si 39 de milioane de lei pentru intretinerea drumurilor din Cluj, Bistrita, Alba, Satu Mare, Baia Mare.
Pentru zona Moldovei CNADNR a scos la licitatie servicii de intretinere pentru drumurile din Iasi, Bacau, Focsani, Galati, contract estimat la 19 milioane de lei.
Obiectul unui alt contract de achizitie il constituie intretinerea drumurilor din Craiova – 6 milioane de lei si Timisoara-Caransebes – 10 milioane de lei.
Contractele au o durata de implementare de 6 luni de la data atribuirii. Data limita pentru depunerea ofertelor de participare este 28 august, potrivit documentatiei publicate in Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

Sus