Oferte locuri de munca top

Serban Tiganas: Ordinul Arhitectilor trebuie sa fie independent fata de presiunile externe

2190.jpg Arh. Serban Tiganas, presedintele proaspat reales al Ordinului Arhitectilor din Romania, a declarat ca doreste un Ordin independent fata de presiunile externe, cu voce clara in favoarea arhitecturii, si crearea unui cadru profesional care sa favorizeze arhitectura de calitate, prin colaborarea cu profesiile conexe, prin sprijinul societatii si prin atragerea vointei politice.
„Arhitectura conteaza pentru toti cetatenii pentru ca de calitatea ei depinde calitatea vietii fiecaruia. Daca vom reusi sa convingem romanii prin educatie, printr-o campanie pentru arhitectura si prin exemple indiscutabile ca asa este, atunci arhitectii vor putea sa isi dobandeasca un rol mult mai important in piata construirii din aceasta tara”, a precizat arh. Serban Tiganas.
Ordinul Arhitectilor din Romania este o organizatie profesionala dedicata reglementarii profesiei de arhitect, subliind importanta valorilor morale si deontologice, a bunelor practici, a asteptarilor inalte, a creativitatii si a provocarilor academice.
Serban Tiganas a fost reales presedinte al OAR in cadrul Conferintei Nationale a Ordinului Arhitectilor din Romania ce s-a desfasurat in 28 si 29 iunie 2014.

Sus