Oferte locuri de munca top

Seminarul „Continuitatea activitatilor de facility management in caz de seism”

Seminarul cu tema „Continuitatea activitatilor de facility management in caz de seism” se va desfasura in data de 9 aprilie 2014, incepand cu ora 9:00, la Hotel InterContinental – sala Opera, etaj 2. Evenimentul este organizat de Asociatia Romana de Facility Management – ROFMA.
Auditoriul acestui seminar include directori si facility manageri atat de la mari furnizori de astfel de servicii, care administreaza si opereaza cele mai importante cladiri de birouri, centre comerciale si parcuri logistice din Bucuresti, precum si coordonatori ai activitatilor de facility management ai unor importante firme care detin retele de cladiri.
Specialisti reputati precum prof. Dr. Ing. Gheorghe Marmureanu – Director onorific, Institutul National pentru Fizica Pamantului, dr. Ing. Emil Sever Georgescu – Director stiintific pentru constructii, URBAN-INCERC, sau gen. maj. rez. Aurel Udor, vor face prezentari interactive, cu solutii specifice, concrete, pentru situatii de seism. Atasat gasiti programul preliminar al seminarului.
Participantii sunt rugati sa confirme prezenta la seminar pana marti, 8 aprilie, ora 17:00.

Sus