Oferte locuri de munca top

Seminar Controlul de stat privind calitatea constructiilor

 

Inspectoratul de Stat in Constructii

Revista ARENA Constructiilor

SEMINAR

– Controlul de stat privind calitatea in constructii –

Bucuresti, 31 octombrie 2019

 

Subiecte importante, discutate de inspectorii ISC si operatori din constructii

Dezvoltatori, constructori, project manageri, diriginți de șantier, experți tehnici și avocați au avut ocazia să discute cu reprezentanții instituției ce asigură controlul de stat în construcții.

În cadrul seminarului Controlul de stat privind calitatea în construcții, ce a avut loc pe31 octombrie 2019, operatorii din construcții au putut să interacționeze direct cu inspectorii din cadrul Inspectoratului de Stat în Construcții, lămurind astfel atât problemele generale, cât și aspecte punctuale.

Au fost prezenți Ia seminar șefii de birou ISC de la Sectorul 1, Sectorul 4 și Sectorul 6, precum și de la serviciul Supravegherea Pietei Produselor pentru Construcții.
Participanții seminarului au avut ocazia să afle de la o sursă oficială care sunt cele mai frecvente nereguli pe care inspectorii le găsesc în acțiunile de control în execuție – neconformități majore sau cu grad ridicat de repetabilitate identificate prin controalele în etapa de execuție a lucrărilor de construcții.

S-au discutat probleme legate de implementarea sistemului de management al calității în construcții, precum și de supravegherea pieței produselor pentru construcții.
Printre temele atinse se numără și colaborarea dintre ISC și alte institutii de control, antifrauda în domeniul imobiliar, precum și în ce măsură afectează lipsa forței de munca calitatea construcțiilor.

Discuțiile purtate în cadrul seminarului au continuat apoi într-un mediu propice networkingului.

 

 

Partener

Companie internațională cu experiență în domeniul soluțiilor tehnice, digitale și științifice pentru piețele de construcții, inginerie civilă și managementul infrastructurii.

Misiunea SIXENSE GROUP  este optimizarea si sustinerea vietii infrastructurii rutiere si feroviare, de-a lungul ciclului de viață, oferind proiectanților, constructorilor și managerilor de infrastructură soluții durabile și inovatoare, combinând expertiza de afaceri cu o abordare digitală inovatoare.

 

 

Organizatori:

Inspectoratul de Stat in Constructii este organ tehnic specializat care exercită controlul de stat în domeniul construcţiilor

ARENA Constructiilor este cea mai citita publicatie de constructii,  potrivit Google Analytics.

Sus