Oferte locuri de munca top

Sectorul de inchirieri utilaje in atentia europeana

2257.jpg Expozitia internationala dedicata producatorilor si distribuitorilor de materiale si utilaje din sectorul inchirieri a avut loc in perioada 24-26 iunie in Amsterdam, Olanda.
La a opta editie a evenimentului, APEX 2014, au venit peste 4.000 de vizitatori si peste o mie la expozitia adiacenta pentru utilaje de inchiriat IRE.
In cadrul showului au fost incheiate numeroase parteneriate de catre companiile prezente printre care se numara: Palfinger, Omme Lift, Rutham etc, potrivit unui comunicatului emis de organizatori.
Evenimentul IRE s-a desfasurat in paralel cu APEX si a atras numerosi producatori si intermediari din zona utilajelor de inchiriat. Astfel la a treia editie a expozitiei de utilaje au fost prezente nume importante pe piata europeana.
„A fost un eveniment de succes pentru noi, am cunoscut multi clienti din toata lumea si din Europa, ne-am facut contacte si am primit si cateva comenzi substantiale. Ne vom intoarce la urmatoarea editie”, a declarat Stuart Archer, Managing Director la Postpullers (UK).
Evenimentele sunt organizate de International Powered Access Federation si revista Access International, iar urmatoarea editie este programata in Amsterdam pentru 2017, desi nu a fost confirmata inca.

Sus