Oferte locuri de munca top

Sector 4: Sala de Sport din Parculetul Copiilor a fost inaugurata

Sala de Sport Multifunctionala din Oraselul Copiilor, Sectorul 4, a fost inaugurata la finele acestei saptamani. La eveniment au luat parte Victor Ponta, prim-ministru si Cristian Popescu, primarul Sectorului 4.
Cu un regim de inaltime de P+1 si o suprafata totala de 1.200 mp, sala mai beneficiaza de sistem de supraveghere video, instalatie de aer conditionat, dar si de sistem Wireless cu acces la Internet.
Construita in timp record, fiind cea mai mare din Capitala, cu acces gratuit si beneficiind de dotari moderne, la standarde europene, sala ofera tuturor copiilor cu varsta de pana la 18 ani posibilitatea de a practica sporturi precum baschet, handbal, volei, tenis de masa.
De asemenea, au fost amenajate zone destinate fitnessului si efectuarii exercitiilor de gimnastica, dar si patru vestiare si patru grupuri sanitare dotate cu dusuri.
Cristian Popescu, primarul Sectorului 4, a declarat:
„Dorim sa oferim copiilor nostri cele mai bune conditii pentru a se dezvolta armonios si a creste sanatosi si frumosi. La fel ca toate amenajarile realizate in Oraselul Copiilor, si aceasta le apartine in totalitate si sunt convins ca va deveni un loc pe care il vor
frecventa cu interes pe tot parcursul anului, atat in sezonul de vara, cat si iarna. Sunt multumit ca am reusit sa le oferim o astfel de locatie, in care sa poata sa-si petreaca in mod constructiv timpul liber, practicand sport pentru sanatatea lor, stimulandu-si spiritul
competitional, dorinta de reusita si fair – play-ul”.

Sus