Oferte locuri de munca top

Centrale pe lemne Stropuva

Care e cea mai potrivită firmă de centrale termice pe lemne? Cu siguranță ți-ai pus această întrebare de multe ori, mai ales dacă îți dorești ce e mai bun pentru casa ta. Centralele Stropuva îți oferă o mulțime de beneficii, de aceea au ajuns atât de populare în rândul clienților români. Nu ne credeți? Atunci hai să-i lăsăm pe adevărații clienți să vorbească și să-și spună părerile.

Ce cred clienții despre centralele Stropuva?

„Când mi-am achiziționat eu centrala mea Stropuva, m-am documentat foarte mult înainte. Am citit diverse feedbackuri și păreri pe internet pentru că voiam să iau o decizie potrivită pe care să nu o regret mai apoi. Nu mi-a fost întocmai ușor pentru că pe piața din România există deja destul de mulți importatori de centrale. Întâmplarea a făcut ca eu să aleg Stropuva și consider că am făcut cea mai înțeleaptă decizie.”

„Până în prezent mă declar pe deplin mulțumit de modul de funcționare al centralei mele. Nu mi-a făcut nicio problemă, a funcționat de-a dreptul impecabil. Producătorii promit o durata medie de utilizare de 25 de ani dacă centrala este instalată corespunzător și îi cred pe cuvânt. Au trecut 3 ani de la achiziționare și centrala mea arată și funcționează ca în prima zi.”

„Mulți prieteni mă tot întreabă de ce am ales Stropuva când sunt atât de multe modele de centrale disponibile. Pentru că dintre toate, Stropuva îmi oferă cele mai multe avantaje și mă ajută să fac și economie. Oare acest motiv nu e suficient?”

Ce avantaje au centralele Stropuva?

Dacă tot am vorbit atât de avantajele și beneficiile oferite de centralele Stropuva, poate ar trebui să le și descriem nițel.

  1. Autonomia ridicată

Mulți clienți au declarat că acesta este principalul factor care i-a determinat să aleagă centralele pe lemne Stropuva. Acestea au o autonomie ridicată, lucru ce le face foarte ușor de folosit. Depinde însă ce model de centrală alege fiecare. Daca se utilizeaza doar pe lemn va avea o autonomie de până la 24 de ore. Un model universal ce funcționează și pe bază de cărbune va putea produce căldură neîntrerupt până la 5 zile consecutive.

  1. Economie

Centralele Stropuva au fost special concepute pentru ca proprietarii să poată face economie de combustibil și deci, implicit, economie de bani. Chiar dacă lemnul sau cărbunele nu sunt combustibili atât de scumpi, costurile pot scădea destul de mult pe timpul unei ierni dacă se folosesc centralele termice Stropuva. Acestea funcționează pe baza principiului de ardere de tip lumânare. Acest principiu presupune ca lemnele să fie arse treptat, de sus in jos, deci mai lent, dar cantitatea de căldură produsă este maximă.

  1. Calitate superioară și garanție ridicată

Calitatea cazanelor Stropuva întrece cu mult calitatea altor cazane obișnuite, fapt dovedit și prin garanția oferită. Centralele Stropuva pun mare preț pe calitate și doresc să le pună la dispoziția clienților cazane folositoare , care să reziste și să funcționeze perfect până la 25 de ani.

 

 

 

Sus