Oferte locuri de munca top

Scopul companiei PERI: creșterea globală

peri

 

 

 

Intrăm în noul an cu produse inovatoare și capacitate de producție crescută

 

peri1

PERI poate privi în urmă cu mare satisfacție la evenimentele ce au avut loc în 2016 și păstrează o perspectivă pozitivă în ceea ce privește dezvoltarea afacerii în viitor. Principalele realizări ale anului trecut includ participarea la cel mai mare târg de construcții din lume, Bauma, unde cele mai recente inovații de la Weissenhorn au fost prezentate, precum și achiziționarea unui teren în Günzburg (la aproximativ 20 km de sediul central în Weißenhorn) pe care principala fabrică pentru producția de schela PERI UP se construiește la momentul prezent. Ca rezultat, PERI a oferit impulsul perfect și a stabilit cursul viitorului.

peri2În 2016, piețele cu cea mai mare creștere au fost USA și Canada în timp ce, un număr de țări din Europa Centrală și de Est s-au dezvoltat, de asemenea, extrem de bine. Din punctul de vedere al Grupului PERI, ușoara scădere a performanței afacerii în Orientul Mijlociu și a câtorva piețe din Asia au putut fi compensate în mod confortabil. În Europa Centrală, activitatea sectorului de construcții s-a demonstrat a fi foarte stabilă, iar companiile au înregistrat creșteri continue a comenzilor pe întreaga durată a anului. Astfel, pentru anul financiar 2016 PERI se așteaptă la creșteri moderate ale cifrei de afaceri.

Proiecte: referințe din 2016

Și în 2016, tehnologia cofrajelor și eșafodajelor PERI a fost utilizată în construirea nenumăratelor clădiri la nivel mondial. „Pentru proiectele extraordinare din punct de vedere tehnic și arhitectural din toată lumea, clienții noștri au apreciat în mod special nivelul ridicat al competenței noastre privind proiectarea și capacitatea de livrare. Mai mult de atât, am demonstrat într-un mod convingător și impresionant implicarea noastră într-un număr foarte mare de mici proiecte de construcții, în special prin eficiența și siguranța în muncă pe care le oferă produsele noastre,” a subliniat Alexander Schwörer, fiul fondatorului companiei și Director General Vânzări și Marketing la PERI.

O soluție extraordinară în 2016, de exemplu, a fost oferită de Turnul Generali din Milano care, cu eleganta sa mișcare rotațională, poartă negreșit semnătura arhitectului recunoscut internațional, Zaha Hadid. Realizarea structurii acestei clădiri arhitecturale demne de menționat a fost finalizată în doar 17 luni, urmare a tehnologiei și conceptului PERI.

Un grafic de execuție extrem de strâns a caracterizat și proiectul de reconstrucție a Palatului din Berlin. Suplimentar livrării unei cantități mari de materiale, inginerii de la PERI au asigurat suport constant pe șantier și astfel, toate cerințele proiectului au putut fi îndeplinite.

Cu tehnologia schelelor PERI UP, PERI câștigă în mod gradual acces la utilizatorii industriali – incluzând un proiect la scară foarte mare în Canada: la nord-est de Edmonton în Alberta, cea mai avansată rafinărie de șisturi bituminoase din lume – în execuție încă din 2013 (https://www.arenaconstruct.ro/siguranta-in-lucru-la-nivel-inalt-si-eficienta-crescuta-in-schele-industriale/).

Este de așteptat ca schela modulară PERI UP și proiectarea eșafodajelor cu tehnologia PERI 3D să continue să ofere diminuarea semnificativă a timpului de execuție și ale costurilor până în toamna lui 2017, când acest proiect major va fi finalizat.

Începutul lui 2016: cel mai mare târg de construcții din lume Bauma 2016

Pentru PERI, 2016 a început cu un mare eveniment internațional: pe parcursul expoziției Bauma în aprilie 2016, compania a prezentat o gamă variată de sisteme împreună cu două noi produse foarte importante – Cofrajul Universal PERI DUO și Schela de Fațadă PERI UP Easy – unui număr de aproximativ 175,000 de clienți și viitori clienți din întreaga lume.

DUO este primul cofraj universal realizat din polimeri tehnici și care convinge în mod special prin manipularea ușoară, a greutății reduse și a unui număr foarte mare de posibilități de utilizare. Caracterul inovativ al produsului a fost confirmat prin câștigarea unui număr impresionant de premii prestigioase de-a lungul întregului an.

Schela de Fațadă PERI UP Easy și-a sărbătorit premiera tot la München. În plus față de eficiența modului de asamblare, noul sistem se concentrează pe siguranța utilizatorului fapt care, a atras în mod natural un interes major în industria schelelor. Ambele inovații au rezonat extrem de pozitiv și sunt acum, în mod gradual, introduse pe piețele de desfacere relevante pentru PERI.

Strategie pentru viitor: creștere internațională

PERI are ca țintă creșterea internațională pe toate planurile afacerii sale și, își organizează infrastructura în mod corespunzător. Printre alte lucruri, strategia companiei este de a urma o creștere sustenabilă și clară pentru tehnologia schelelor pe care le produce. O condiție necesară pentru a realiza acest lucru, este o platformă complet modernă pentru producția cantităților corespunzătoare de schelă. Pentru că toate suprafețele disponibile pentru expansiune aflate in jurul sediului central din Weißenhorn din sudul Germaniei sunt limitate, o nouă platformă de producție a schelei se construiește în prezent în orașul vecin Günzburg.

„Pentru noi, noua platformă de producție este un alt pas important în realizarea strategiei de creștere pe piața de schelă. Credem foarte mult în dezvoltarea pe termen lung și, prin acestă fabrică suplimentară, am creat condițiile cadru pentru viitoare creștere a companiei.” a explicat Leonhard Braig, Director General pentru Produs și Tehnologie la PERI. În același timp, o altă investiție considerabilă este planificată pentru platforma de la Weissenhorn, pentru producerea tehnologiei de cofraje PERI, la sediul central al companiei. „Scopul nostru este de a extinde platformele de producție pentru a crea o rețea eficientă în vederea asigurării competitivității noastre pe termen lung,” a adăugat Leonhard Braig.

Și în diferite alte subsidiare, s-au făcut sau se fac investiții, aceasta incluzînd înființarea subsidiarei PERI în Tanzania în 2016. Suplimentar, expoziții noi sau extinderi ale celor existente, clădiri de birouri și logistice au fost înființate în diferite locații, spre exemplu în Belgia și Polonia.

Previziuni pentru 2017: cu produse potrivite pe piață

Pentru 2017, PERI se așteaptă la o evoluție răsunătoare a afacerii și o creștere a cifrei de afaceri pe toate planurile. La nivel global există, printre alte lucruri, o cerere ridicată pentru lucrările de construcții de infrastructură și rezidențiale; în America de Nord, precum și în multe din orașele europene, multe structuri zgârie-nori sunt în curs de execuție.

Pentru a întâmpina solicitările din piață, PERI dezvoltă în mod constant produse și sisteme noi. În acest proces, se au în vedere tipurile diferite de construcții, împreună cu alte aspecte precum echipamentele și utilajele de pe șantiere sau nivelul de pregătire al personalului din țările respective. Un exemplu recent al dezvoltării unui produs pentru o astfel de piață, este noul tip de cofraj cățărător pentru masivele nuclee centrale, extrem de înalte ce sunt în curs de execuție în USA și Canada.

PERI: activitate de succes de peste 45 de ani

PERI GmbH cu sediul central la Weissenhorn este bine-cunoscută pentru tehnologia inovativă în domeniul cofrajelor și eșafodajelor, precum și pentru cea mai bună expertizare a soluției. În total, în jur de 8.000 de angajați în mai mult de 60 de subsidiare au generat vânzări mai mari de 1,3 miliarde de euro. Având 130 de depozite, PERI deservește nenumărate șantiere de construcții în peste 90 de țări din întreaga lume.

peri4PERI oferă companiilor de construcții și contractorilor de schelă de orice mărime, cele mai bune soluții pentru orice tip de proiect, de la cele noi și până la proiectele de mentenanță și renovare. Principalele competențe sunt dezvoltarea și producerea de sisteme de cofraje și eșafodaje inovative, precum și servicii de inginerie pentru soluții specifice per proiect. Pentru optimizarea tuturor proceselor înrudite cu cofrajele și eșafodajele, aria de service include o gama variată de servicii tehnice, logistice și comerciale.

peri5

peri6

Încă de la înființarea sa în 1969, compania a crescut în mod constant. PERI așteaptă creștere moderată a afacerii sale în acest an. „Urmare a strategiei de internaționalizare aplicate timpuriu și consistent, PERI este acum capabilă să participe la creșterea piețelor din Asia, America și Orientul Mijlociu. Între timp, generăm aproape 90% din cifra noastră de afaceri în afara granițelor. Datorită acestei poziționări internaționale, suntem într-o poziție mai bună, care ne permite să compensăm crizele economice naționale precum cele experimentate în 2015, de exemplu, în Brazilia sau Ucraina,” a explicat Dr. Fabian Kracht, Director General Finanțe și Organizație.

peri3

Sus