Oferte locuri de munca top

Schüco la FENSTERBAU FRONTALE 2020

Schüco Polymer Technologies KG prezinta la FENSTERBAU FRONTALE 2020 ferestre, uși de intrare și uși glisante pentru construcții rezidențiale orientate spre viitor. Standul 503 din hala 7 a fost realizat sub motto-ul ”Căminul este totul” și transformă în realitate viziunea  beneficiarilor de case de azi și de mâine prezentand  tehnologii smart pentru produse din aluminiu și PVC. O zonă de prezentare a serviciilor puternic colorată atrage atenția asupra diverselor servicii și soluții digitale cu care Schüco își deservește și ajută partenerii.  

Standul 503 din hala 7, cu suprafață de peste 580 mp va fi structurat în 4 zone, una de SERVICII și trei de produse : PANORAMA , VIEW și ARRIVAL, aranjate în jurul unei piețe centrale.

Domeniul SERVICE prezintă oferta diversă de servicii a Schüco Polymer Technologies KG, în principal soluțiile digitale. Schüco PolyCal, este un nou program de calcul pentru ferestre , uşi și uşi glisante din PVC, realizat de Schüco împreună cu Orgadata.  Tot aci, vizitatorii pot afla informații despre noi mașini de prelucrare a profilelor din PVC.

Zona PANORAMA ilustrează elemente realizate din combinația profilelor suple, cu lățimi vizibile cât mai mici cu suprafețe mari de geam, pentru confort și design impresionant.  Aici vor putea fi văzute variante noi  Schüco LivIngSlide, de exemplu construcții cu prag 0mm și acționare electrică ascunsă. În plus, surpriza va fi noul profil de cercevea  LivIngSlide cu lățimea vizibilă de doar 72 mm – o dimensiune extraordinară pentru sisteme de uși glisant-liftante din PVC. Noile sisteme glisant Schüco SoftSlide și liftant-glisant Schüco EasySlide completează paleta de produse din PVC, astfel încât să putem oferii fiecărui beneficiar soluția potrivită.

Secțiunea VIEW aduce în fața vizitatorilor un nou sistem de ferestre design, care reunește calitățile aluminiului și plasticului, care se caracterizează prin profile cu lățimi vizibile mici și un design purist. Finisajul de culoare la exterior se face prin vopsire în câmp electrostatic, iar pentru profilul din PVC de la interior există o gama diversă de variante de infoliere .

Soluțiile inteligente pentru ferestre prezentate sunt monitorizarea radio a închiderii și o fereastră digitală cu cod QR. Codul duce utilizatorul către o aplicație cu diferite funcționalități, de exemplu, poate fi lansată o comandă de întreținere.

Tema confort și sănătate  va fi ilustrată de pragul de înălțime 0 pentru  uși de balcon cu unul sau două canaturii din seria LivIng, de soluția de ventilație integrată în ferestre Schüco VentoTherm Twist precum și de protecția solară interioară Schüco Integralmaster

Zona ARRIVAL prezintă uși de intrare în combinație cu Schüco DSC Smart Touch și Schüco BlueCon. Noul Schüco DCS  SmartTouch combină comunicațiile audio și video cu un sistem de control acces convenabil și sigur. Sistemul combină camera, soneria și controlul accesului într-un design elegant, modular. Toate componentele sunt

puse în funcțiune și controlate prin intermediul noii aplicații Schüco. Datorită tehnologiei Bluetooth, modulul de control al accesului Schüco BlueCon permite funcționarea fără cheie a ușii de intrare folosind propriul smartphone. În funcție de setare, ușa poate fi deschisă automat sau manual prin intermediul aplicației Schüco BlueCon. Autorizațiile de acces pot fi setate individual.

 

Despre Alukönigstahl România și Republica Moldova

Alukönigstahl este o companie de succes, activă în Europa Centrală și de Sud-Est, care se află la a patra generație în proprietatea familiei König. Munca în echipă și dezvoltarea inovativă a produselor au propulsat Alukönigstahl în poziția de lider de piață.  De peste 60 de ani există o alianță cu doi producători internaționali de sisteme : Schüco International, leader mondial al sistemelor din aluminiu și experți în PVC și Jansen, specialist în sisteme de profile din oțel.

Alukönigstahl România s-a înființat în 1995, cu sediul central și depozitul în București. Impreuna cu cei peste 500 de parteneri din domeniul investițiilor imobiliare, arhitecturii și construcțiilor metalice, în ultimii 25 de ani Alukönigstahl România a realizat peste 5.000 de proiecte și construcții reprezentative, dintre care amintim: Orhideea Towers, Globalworth Tower, Globalworth Campus,  Sky Tower, United Bussiness Center Iași, Cluj și Timișoara.

Filiala din Republica Moldova a fost înființată în anul 2016, iar în 2018 a fost inaugurat, în Chișinău, un showroom modern, cu o suprafață de 120 de mp și care a atras o investiție de aproximativ 60.000 de euro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sus