Oferte locuri de munca top

Schimbari in managementul Sika

543.JPG Ileana Niculae a fost numita manager pentru Europa de Est in cadrul Sika AG, dupa 12 ani la conducerea reprezentantei din Romania. In fruntea Sika Romania va fi promovat incepand cu luna martie Laurentiu Stefanescu.

Noul Director General al Sika Romania lucreaza in cadrul companiei din septembrie 2013, ocupand pana in acest moment functia de Director al Diviziei de Mortare Uscate. Anterior pozitiei din cadrul Sika Romania, Laurentiu Stefanescu a fost Director General al producatorilor de materiale de constructii Selena Romania si EURO MGA Product.
Sika AG este o companie elvetiana activa la nivel global in domeniul materialelor chimice speciale, deservind industria constructiilor si industriile producatoare de fatade, parcuri solare si eoliene.
In 2013, Sika Romania a fost implicata in proiecte locale printre care se numara Floreasca City Center, Floreasca Business Park, extinderea retelelor Dedeman si Kaufland, consolidarea hotelului Domogled din Baile Herculane, turnul de racire Paroseni, loturile de autostrada de pe Coridorul IV Paneuropean, reabilitarea caii ferate Sighisoara – Atel.

Sus