Oferte locuri de munca top

Schimbare la varf in cadrul Holcim Romania

293.jpg Holcim Romania va avea un nou director general in persoana lui François Pétry. Incepand cu luna februarie acesta va prelua functia de la Daniel Bach, care a devenit recent Area Manager pentru Asia de Sud-Est, au anuntat reprezentantii companiei.
„Romania este una dintre cele mai importante piete ale Grupului Holcim din Europa, avand un potential semnificativ de crestere, astfel ca sunt entuziasmat sa preiau acest nou rol care aduce cu sine numeroase provocari, intr-un mediu in plina dezvoltare”, a declarat François Pétry.
François Pétry, este in prezent manager general agregate in cadrul Holcim Franta, unde lucreaza incepand cu anul 2008. Anterior a lucrat intr-o companie de constructie de drumuri timp de noua ani, iar apoi, timp de opt ani, a detinut functia de manager general in industria deseurilor. Pétry are o diploma in Inginerie de la ParisTech, Ecole Nationale Superieure d”Arts et Metiers, precum si un executive MBA de la Ecole des Hautes Etudes Commerciales de Paris (HEC).
Holcim Romania detine doua fabrici de ciment in Campulung si Alesd, o statie de macinare si un terminal de ciment la Turda, 13 statii ecologice de betoane, 3 statii de agregate, doua statii de lianti speciali si un terminal de ciment in Bucuresti.

Sus