Oferte locuri de munca top

Santierele din Parcul Industrial Ploiesti avanseaza

1761.JPG Fundatia Centrului de Afaceri „Lumina Verde” a fost finalizata, iar lucrarile la cladirea Arhivei Administratiei Publice vor fi incheiate pana in septembrie, a constatat Mircea Cosma, presedintele CJ Prahova, in urma unei vizite pe cele doua santiere din cadrul Parcul Industrial Ploiesti.
La Centrul de Afaceri Lumina Verde, lucrarile au avansat fiind deja terminata fundatia si o parte din structura metalica. Centrul „Lumina Verde” se construieste in imediata apropiere a Parcului Industrial Ploiesti, pe o suprafata de cca. 9.700 de metri patrati. La finalizarea proiectului, in cadrul Centrului de Afaceri Multifunctional Lumina Verde se va dezvolta un nucleu de consultanta si de pregatire in afaceri, care sa raspunda nevoii firmelor prahovene si din intreaga tara pentru acordarea de servicii de specialitate. Valoarea totala a proiectului se ridica la aproximativ 40,4 milioane de lei, iar durata lucrarilor de executie este de 18 luni.
In ceea ce priveste cladirea Arhivei, o investitie de 3,1 milioane de lei a Parcului Industrial Ploiesti, stadiul lucrarilor este conform graficului. Arhiva va fi compusa dintr-o anexa tehnico-administrativa si spatiu de depozitare ce va totaliza ca volum 1.200 mc. Termenul de finalizare este in noiembrie 2014, dar se preconizeaza ca investitia va fi data in folosinta la sfarsitul lunii septembrie. Arhiva va deservi Consiliul Judetean Prahova, institutiile subordonate acestuia, agentii economici din incinta parcului industrial, institutii bancare, etc.

Sus