Oferte locuri de munca top

Samoter 2014 va prezenta cele mai noi utilaje si tehnologii pentru constructii si drumuri

756.jpg Editia din 2014 a Samoter, targul international trienal dedicat utilajelor terasiere si pentru constructii de la Verona, va fi dublata de Asphaltica, expozitia tehnologiilor si solutiilor pentru drumuri, securitate si infrastructura.
Editia XXIX a Samoter se va desfasura in intervalul 8-11 mai 2014 la Veronafiere, Verona.
„Putem depasi criza impreuna. Rolul nostru este sa organizam expozitii in folosul mediului de afaceri, de la marile grupuri pana la intreprinderile mici si medii. Daca tot vorbim de criza, trebuie sa evidentiem si raspunsul companiilor in sensul crearii unei retele de infrastructura, astfel incat drumurile, conexiunile si sistemele pentru protectia mediului sa fie credibile si competitive”, a declarat Giovanni Mantovani, CEO si director general Veronafiere.
La Samoter sunt asteptate delegatii ale antreprenorilor din Italia, Iran, Qatar, Arabia Saudita, Turcia, Rusia, Elvetia, Austria, Germania, Belgia, Spania, Portugalia, Marea Britanie, Franta, Suedia, Norvegia, Romania, Polonia, Statele Unite ale Americii, Brazilia, Africa de Sud, tarile balcanice, fostele republici soviectice si state din bazinul Marii Mediterane.
Pentru definirea profilului editiilor din acest an Samoter si Asphaltica, pe 17 martie va avea loc la Veronafiere o intalnire cu asociatiile si reprezentantii companiilor.

Sus