Oferte locuri de munca top

Saint-Gobain Rigips primeste trofeul Superbrands Romania pentru a doua oara consecutiv

1581.jpg *ADVERTORIAL
In cadrul Galei Superbrands-Romania on Stage, Saint-Gobain Rigips a primit pentru a doua oara consecutiv trofeul Superbrands Romania, la categoria „Household & Construction”.
Superbrands Romania 2013-2014 a reunit la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, peste 100 de reprezentanti la nivel inalt ai mediului de afaceri, specialisti in branding, presa de specialitate, precum si personalitatile care au constituit Consiliul Superbrands al acestei editii.
Rigips este singurul brand din Romania eligibil pentru statutul de Superbrand din segmentul finisajelor pe baza de ipsos si se bucura de o notorietate considerabila in randul consumatorilor.
Rigips a primit statutul de Superbrand in baza unui riguros proces de selectie si evaluare care ia in considerare criterii precum: calitatea, increderea si diferentierea in piata. Premiul reflecta opiniile a 1,500 de consumatori romani ce au luat partela studiul realizat pentru Superbrands Romania de catre compania internationala de cercetare de piata IPSOS.
In cadrul procesului de evaluare, Rigips a obtinut cel mai mare punctaj la categorii precum: recunoasterea ca lider, nivelul constant al calitatii, reputatia excelenta, dar si inovatie in mod constant si traditia brandului pe piata din Romania.
„Prezenta pentru al doilea an consecutiv pe podiumul Superbrands Romania este o recunoastere a calitatii produselor noastre si a eforturilor constante facute pentru a inova si a oferi clientilor nostri servicii la cele mai inalte standarde.Trofeul Superbrands Romania reprezinta o onoare pentru noi, dar si un motiv in plus pentru a ne pastra acelasi nivel ridicat de profesionalism si inovatie in activitatile viitoare” a declarat dl. Constantin Hariton, directorul general al Saint Gobain Rigips.
Cartea Superbrands pentru Romania, distribuita la nivel national si international constituie, prin brandurile puternice intrate in program, un exceptional instrument de promovare a potentialului pietei romanesti, oferind o reflectare obiectiva si credibila a tendintelor pietei si a comportamentului consumatorului interesat din ce in ce mai mult de calitate si respect.
*Despre Saint-Gobain Rigips
Prezent de 20 de ani pe piata din Romania, lider al segmentului materialelor de constructii pe baza de ipsos, Saint-Gobain Rigips a investit continuu in cresterea nivelului de cunostinte si aptitudini al celor ce lucreaza cu produsele sale, numele companiei devenind un sinonim pentru categoria de gips-carton.
Saint-Gobain Rigips inoveaza an de an, propunand pietei noi produse ce raspund nevoilor de confort termic, acustic, de protectie la umezeala si la foc, precum si noi solutii pentru pereti, pardoseli, tencuieli si plafoane fixe sau demontabile, apte de a crea forme functionale si estetice interesante in mall-uri, teatre, spitale si clinici, hoteluri, spatii de invatamant si chiar acasa la noi. Desi nu-l vedem, Rigips este pretutindeni in viata noastra, zi de zi.
Compania are trei unitati de productie: o unitate de procesare a rocii in comuna Mihai Viteazu, judetul Cluj, o fabrica de placi de gips-carton si o fabrica de ipsos de constructii si ipsos industrial, cu spatii de depozitare proprii, toate situate in Turda, si un depozit in Bucuresti. Intreaga echipa este formata din peste 250 de angajati, compania fiind prezenta la nivel national prin cei peste 200 de distribuitori.
*Despre Saint-Gobain
Cu o indelungata istorie la nivel international, inceputa in Franta in anul 1665, Grupul Saint-Gobain este liderul mondial in domeniul Habitat-ului si al materialelor de constructii, oferind solutii inovatoare provocarilor critice ale prezentului: dezvoltare economica durabila, eficienta energetica si protectia mediului inconjurator.
Grupul opereaza in 64 de tari si numara peste 190.000 de angajati la nivel mondial. In 2013 vanzarile Saint-Gobain s-au ridicat la 42 miliarde de Euro. Inovatia se afla in centrul strategiei de dezvoltare a Grupului, care a fost inclus de Thomson Reuters printre cele mai inovatoare 100 de companii din lume. Bugetul destinat cercetarii si dezvoltarii a atins in 2013 valoarea de 430 de milioane de euro.
Saint-Gobain este lider mondial, sau european, in toate domeniile sale de activitate.
In Romania, Saint-Gobain grupeaza patru societati (Saint-Gobain Construction Products cu diviziile Isover, PAM, Rigips si Weber; Saint-Gobain Glass Romania cu diviziile Glass si Abrazivi; MTI Impex Brasov si Brodrene Dahl) cu circa 1100 de angajati si opereaza douasprezece unitati de productie in opt situri industriale localizate in Brasov, Branesti, Calarasi, Ploiesti, Satu-Mare, Tulcea, Turda si Suceava.

Sus