Oferte locuri de munca top

S-a finalizat fuziunea Fabryo Corporation – Atlas Paints

Cele doua companii din cadrul grupului Fabryo Corporation – Atlas Paints au fuzionat intr-o singura entitate juridica. Compania rezultata va purta formal numele de Fabryo Corporation. In acelasi timp, vor fi pastrate identitatea si denumirea comerciala: Fabryo-Atlas Paints.
In urma finalizarii fuziunii, actionarii principali ai Fabryo-Atlas Paints raman compania de investitii suedeza Oresa Ventures si Chroma Holdings, societate detinuta de catre omul de afaceri grec John Sitinas.
Noua companie va fi condusa de un consiliu de administratie compus din Laurentiu Ispir, Ioannis Anagnostou si Daniel Nitulescu, in timp ce conducerea operativa va fi asigurata de Dragos Militaru, in calitate de director general executiv.
„Aceasta consolidare intr-o singura entitate juridica este un pas normal in procesul de integrare operationala inceput in ianuarie 2013 si va aduce beneficii multiple in modul de functionare al tuturor departamentelor companiei, prin unificarea si simplificarea proceselor de lucru”, precizeaza Laurentiu Ispir, investment director in cadrul Oresa Ventures.
„In urma fuziunii vom structura mai bine activitatea companiei prin separarea diviziilor de vopsele si tencuieli decorative de cele de mortare, adezivi si polistiren extrudat”, a mentionat Ioannis Anagnostou, membru in Consiliul de Administratie al Fabryo-Atlas Paints.
Astfel, in platforma din Tunari va fi pastrata divizia de produse de termoizolare, iar celelalte divizii vor fi concentrate in unitatea din Popesti-Leordeni.
„In 2013 am obtinut cresteri semnificative ale cifrei de afaceri in categoriile de mortare si termoizolatii, pe o piata in scadere”, a afirmat Dragos Militaru, director general executiv Fabryo-Atlas Paints. Fabryo-Atlas Paints detine o platforma de productie de vopsele, mortare si adezivi in Popesti-Leordeni si o alta de produse termoizolatoare in Tunari, judetul Ilfov.

Sus