Oferte locuri de munca top

Romsilva nu va plăti daune către Impact

P1150107Impact Developer & Contractor va avea, cel puţin provizoriu, acces la proprietăţile sale din str. Drumul Pădurea Neagră/str. Drumul Pădurea Pustnicu, prin pădurea Băneasa.
Judecătoria Sectorului 1 a respins excepţia lipsei de interes a acţiunii prin care Impact solicita permiterea accesului la terenuri, invocată de Romsilva.

Impact a defrişat o porţiune din pădurea Băneasa pentru a avea acces la proprietăţile sale din nordul Bucureştiului, în apropierea drumului de centură al Capitalei. Reprezentanţii Romsilva au considerat defrişarea ca fiind ilegală şi au interzis accesul vehiculelor Impact pe drumul astfel creat. De cealaltă parte Impact susţine că Primăria Bucureşti i-a dat asigurări că i se va permite accesul la terenurile sale.

Deocamdată prin decizia Judecătoriei Sectorului 1 de la începutul acestei luni, Impact va beneficia de acces pietonal şi auto la terenurile sale prin pădure cel puţin până la soluţionarea cererii ce face obiectul dosarului de fond.

În schimb judecătoria a respins solicitarea prin care Impact cerea ca Romsilva să ii plătească daune de 1.000 euro/zi până la aducerea la îndeplinire a obligaţiei de a permite accesul pe drumul Vadul Moldovei, prin pădure. Impact va ataca sentinţa printr-un recurs.

Impact dezvoltă în nordul Bucureştiului lângă Pădurea Băneasa proiectul rezidenţial Greenfield. Anul viitor se ve încheia o nouă etapă de proiectului ce va cuprinde 252 de locuinţe.

Sus