Oferte locuri de munca top

Rezultate record pentru AFI Palace Cotroceni

799.jpg Centrul comercial AFI Palace Cotroceni din Bucuresti, detinut de AFI Europe, a ajuns la un venit operational net de 28,7 milioane euro in 2013, in crestere cu 6,5% comparativ cu 2012.
Valoarea AFI Palace Cotroceni se ridica la sfarsitul lunii septembrie la 375 milioane euro.
Un alt proiect de succes al dezvoltatorului este AFI Palace Ploiesti. Dupa inaugurare la data de 3 octombrie, valoarea mall-ului a crescut cu 9 milioane euro, ajungand la 58 milioane euro. Palace Ploiesti se pregateste de inaugurarea complexului care cuprinde cinematograful si spatii de divertisment, a carui deschidere va avea loc in luna aprilie 2014. Rata de ocupare a ambelor faze este de 94%.
Pe segmentul spatiilor de birouri, AFI Europe a reusit ca inchirieze intreaga cladire AFI Park 2 companiei Electronic Arts. AFI Park 2 va fi finalizata in aprilie 2014.
In primul trimestru din 2014 va demara constructia cladirilor de birouri AFI Park 4 & 5, cu o suprafata inchiriabila de 30.000 metri patrati, proiect ce va fi finalizat in ultimul trimestru din 2015.
AFI Europe se concentreaza momentan pe dezvoltarea de proiecte de retail aditionale – un mall situat in Bucurestii Noi, „AFI Palace Bucurestii Noi”, un parc de retail in Arad, „AFI Palace Arad” si un nou proiect de birouri, „AFI Business Park”, localizat in Bucuresti, pe Bulevardul Progresului.
AFI Properties, compania-mama a AFI Europe a inregistrat in 2013 profituri record in valoare de 32 milioane euro. AFI Properties a anuntat, de asemenea, o crestere de 85% a profitului operational, la 96,5 milioane euro si o crestere de 11% a venitului operational net al companiei comparativ cu 2012, totalizand 73 milioane euro in 2013.
Romania este cea mai atractiva piata unde, AFI Properties, prin subsidiara sa pe care o detine integral, AFI Europe, isi concentreaza activitatea de dezvoltare. In afara Romaniei, AFI Europe mai opereaza in sapte tari din Europa Centrala si de Est (CEE), incluzand Cehia, Serbia, Germania si Polonia.
Suprafata totala inchiriabila a activelor calculata proportional cu detinerile AFI Properties a crescut la 366.000 metri patrati.
Capitalul companiei a totalizat 561 milioane euro la 31 decembrie 2013.

Sus