Oferte locuri de munca top

Rezultate Gran Via în 2020: 478 de apartamente tranzacționate, cu o valoare totală de 44,2 milioane EUR

Dezvoltatorul de origine spaniolă Gran Via Real Estate anunță rezultate peste așteptări pentru 2020. În ciuda a două luni de blocaj, compania a tranzacționat 478 de unități rezidențiale, cu o valoare totală de 44,2 milioane EUR, în proiectele Timișoara 58 (faza IV și ultima de dezvoltare), Aviației Apartments (faza I), Gran Via Park (faza IV și ultima de dezvoltare) și Gran Via Marina la Constanța (faza I).

Deși am întâmpinat cele două luni de blocaj total în primăvară, am reușit să recuperăm pe parcursul anului, ajungând la o medie lunară de 47 de apartamente vândute”, spune Ana Maria Nemțanu, Sales & Marketing Director, Gran Via România, adăugând: „Cele mai bine vândute au fost unitățile de două camere, pentru care am și avut cel mai mare stoc, însă cererea pentru apartamentele de trei camere a depășit stocul pe care îl aveam.”

În 2021 dezvoltatorul dă în folosință faza IV la Timișoara 58 în București și faza I la Gran Via Marina în Constanța, având în lucru faza IV la Gran Via Park. Compania are în plan lansarea unor noi faze la Aviației Apartments și Gran Via Marina, precum și un nou proiect în București.

Primul proiect al Gran Via în România a fost Timișoara 58, construit pe fosta platformă Frigocom, în sectorul 6. Proiectul totalizează 800 de apartamente.

Cea de-a doua dezvoltare a fost Gran Via Park, vizavi de Plaza Mall, pe lotul fostei fabrici Electrotehnica, care a devenit astăzi cel mai mare proiect din România al companiei, cu 1.000 de apartamente finalizate și încă 220 în lucru.

Aviaței Apartments este cel de-al treilea proiect Gran Via în România, construit tot pe un lot industrial al Paste Băneasa, în zona Aviaței. Aici au fost livrate 291 de apartamente la final de 2019.

Al patrulea proiect este Gran Via Marina, în Constanța, lângă mall-ul Vivo!, unde va fi predată prima fază, cu 192 de apartamente, în această primăvară. La finalizare, întreg ansamblul va avea aproximativ 1.000 de apartamente.

 

DESPRE GRAN VIA:  Gran Via are un istoric de 15 ani pe piața românească, specializându-se în reconversia unor foste loturi industriale în proiecte rezidențiale, ce au schimbat în bine fața orașului. Dezvoltatorul a finalizat în București peste 2.000 de apartamente în proiecte precum Gran Via Park, Timișoara 58 (ambele în sectorul 6 al Capitalei) și Aviației Apartments, în sectorul 1. În Constanța, dezvoltatorul are în construcție ansamblul Gran Via Marina, lângă mall-ul Vivo!, la 10 minute de stațiunea Mamaia. Mai multe informații pe www.granvia.ro

Sus