Oferte locuri de munca top

Revicon devine partener al Asociației KNX Romania și susține inovația în lumea caselor inteligente

Compania Revicon a devenit, pe 12 octombrie 2023,  partener asociat al Asociației KNX România, consolidându-și angajamentul pentru dezvoltarea și promovarea soluțiilor inteligente în domeniul construcțiilor și controlului în clădiri.

KNX România este o asociaţie profesională ce promovează şi susţine aplicaţiile de automatizări pentru clădiri ce utilizează standardul deschis KNX. Asociaţia s-a format printr-un parteneriat încheiat între furnizori, integratori şi proiectanţi pentru promovarea protocolului KNX în România.

KNX este un standard global în domeniul automatizării clădirilor, care încurajează interoperabilitatea între dispozitivele inteligente din locuințe și clădiri comerciale. Aderând la Asociația KNX România, Revicon va putea să-și extindă expertiza în acest domeniu în continuă dezvoltare și să ofere clienților soluții de control și automatizare a clădirilor de ultimă generație. Pentru mai multe informații despre Asociația KNX România, vă rugăm să vizitați www.knx.ro.

Compania românească Revicon activează de 8 ani în domeniul instalațiilor electrice pentru construcții, focusată pe zona de Smart home și Passive house. Aceasta este angajată într-un proces de dezvoltare dinamică, orientată pe construirea unor sisteme sustenabile și soluții prompte adaptate cerințelor pieței. Scopul aderării îl reprezintă menținerea unei relații active prin contribuția la promovarea practicilor corecte si acces la educație continuă în industria caselor inteligente.

Pentru a afla mai multe despre Revicon și serviciile sale, vă invităm să vizitați site-ul web la www.revicon.ro.

Cu o misiune clară de a aduce inovația în lumea caselor inteligente, Revicon își propune să creeze medii mai eficiente energetic, mai sigure și mai confortabile. Obiectivele principale includ dezvoltarea și implementarea soluțiilor de control al clădirilor bazate pe tehnologia KNX, oferind astfel clienților o experiență superioară în gestionarea locuințelor și clădirilor sale.

Mihaela Dușcă, Director General Revicon, declară următoarele:

 “Inițiativa companiei pentru aderarea la Asociația KNX vine ca un răspuns natural la nevoia de a râmâne conectați cu avansul tehnologic în domeniul construcțiilor. Există mult optimism în spatele acestei colaborări, iar compania Revicon continuă să contribuie la dezvoltarea acestui sector.”

Sus