Oferte locuri de munca top

Rețeaua de hidranți a aeroportului Băneasa revitalizată cu ajutorul echipei Eurosurvey

Rețeaua de hidranți a Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa – Aurel Vlaicu este acum pe deplin revigorată, proiectul rețelei existente fiind într-un proces de reabilitare.

Proiectul a presupus efectuarea unui studiu topografic pe aproximativ 110 hectare de teren în incinta aeroportului, efectuând măsurători altimetrice cât și planimetrice de detaliu în scopuri de proiectare și refacere a infrastructurii fundamentale a rețelei de hidranți.

Eurosurvey, având o echipa cu rădăcini puternice și experiență relevantă în domeniul măsurătorilor topografice, a fost responsabilă cu efectuarea ridicării topografice și crearea planurilor detaliate necesare pentru implementarea proiectului. Doi ingineri geodezi au fost implicați în desfășurarea măsurătorii propriu-zise, oferind perspective esențiale asupra suprafeței de interes și a datelor provenite din urma acestora.

Aparatura antrenată în cadrul proiectului pentru transpunerea rapidă a măsurătorilor fizice în format digital a facilitat operabilitatea lucrării și a permis accesul rapid al tuturor celor implicați în detaliile tehnice necesare implementării proiectului.

Partener de încredere cu un istoric generos atunci când este vorba de proiecte cu viziune, Eurosurvey propune soluții viabile în domeniul măsurătorilor topografice și scanării laser 3D – Modelare 3D, relevee 2D, suprafețe de orice tip, DTM-model digital al terenului, Mesh, Scan-to-BIM.

Sub bagheta colaborării dintre Eurosurvey și Bemel au fost aduși laolaltă specialiști dedicați, ingineri experimentați, arhitecți cu viziune și rezultatul comunicării excelente între cele două echipe s-a concretizat în finalizarea cu succes a proiectului de reabilitare a rețelei de hidranți existentă pe Aeroportul Băneasa.

Bemel este o companie românească de proiectare specializată în arhitectură și urbanism, care își propune să creeze spații de locuit, având proiecte inovatoare și durabile în domeniul construcțiilor. Compania a finalizat cu succes mai multe proiecte în România și alte regiuni europene, oferind servicii de proiectare pe parte de arhitectură și rezistență pentru multiple obiective de interes public sau privat.

Proiectul a vizat modernizarea rețelei de hidranți a Aeroportului Băneasa, obiectiv strategic în economia țării prin rolul crucial în asigurarea traficului aerian și menținerea aeronavelor în funcțiune. Lucrările de reabilitare au fost făcute pentru a asigura longevitatea rețelei de hidranți a aeroportului, și redimensionarea situației existente odată cu dezvoltarea rapidă a industriei aviatice din țară.

Acest proiect subliniază importanța investiției în servicii de înaltă calitate, asigurând creșterea și dezvoltarea infrastructurilor vitale cum sunt aeroporturile. De asemenea, evidențiază importanța colaborării și a muncii în echipă, precum și rolul vital al inginerilor geodezi și al consultanților pe parte de proiectare în succesul general al unor astfel de proiecte.

Pentru a rămâne mereu la curent cu activitățile desfășurate sub coordonarea echipelor implicate, vă invităm să le urmăriți pașii pe site-urile companiilor: https://eurosurvey.ro/ , https://bemel.ro/  și pe paginile de social media asociate. Conținutul dedicat vă va purta pe urmele pașilor lor în construirea unui viitor mai bun, în proiectarea și asigurarea unor rezultate calitative, oferind detalii importante privind realizarea unor proiecte de amploare, atât în România cât și peste hotare.

 

 

 

 

 

Sus