Oferte locuri de munca top

Retailerul JYSK este cel mai noi chirias in Colosseum Retail Park

Compania daneza JYSK va ocupa o unitate de retail de 1.200 mp in cadrul Colosseum Retail Park, dezvoltat de Nova Imobiliare SRL. Noul magazin isi va deschide portile pentru public pe 10 aprilie. Tranzactia a fost intermediata de JLL, agentul de inchiriere a proiectului.
Colosseum Retail Park a fost inaugurat in 2011 si ofera 37.500 mp de spatii comerciale, dipunand totodata de 2.300 de locuri de parcare gratuite. Complexul este situat in partea de nord-vest a Bucurestiului.
Referitor la incheirea noului contract reprezentantii Nova Imobiliare au precizat:
„Acest nou contract de inchiriere cu JYSK este o dovada a increderii in piata de retail din Bucuresti si in special in parcul Colosseum, care devine o destinatie comerciala din ce in ce mai proeminenta. Numarul de vizitatori si vanzarile inregistrate de chiriasi sunt in crestere. De exemplu, doar in aceasta luna, traficul a crescut cu 15% comparativ cu anul trecut. Luand in considerare acesti factori precum si noul contract de inchiriere incheiat cu JYSK, luam in calcul dezvoltarea parcului de retail cu inca 15.000 mp pentru a diversifica oferta de shopping catre clientii nostri”.
JYSK este un lant international de distributie care comercializeaza „totul pentru casa” si care este detinut de fondatorul original, Lars Larsen cunoscut in Danemarca drept cel mai important comerciant. In prezent, grupul JYSK cuprinde peste 2.100 de magazine in 36 de tari in lume. Cifra anuala de afaceri a grupului este de aproximativ 2,5 miliarde de euro. Cresterea este stabila si controlata, iar personalul total consta din aproape 18.500 de angajati.

Sus