Oferte locuri de munca top

Republica Moldova: Fabrica de 18 milioane de euro

Gebauer & Griller au deschis prima fabrica de cabluri din Republica Moldova in Orasul Balti, dupa o investitie de 18 milioane de euro.
Proiectul a fost finantat printr-un credit de 5 milioane de euro acordat de Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare iar constructia a fost finalizata in aproximativ un an, dupa ce creditul a fost aprobat in 2013.
„Pentru statutul si experienta sa in domeniu Gebauer &Griller a actionat ca un deschizator de drumuri construind aceasta fabrica in Republica Moldova”, a declarat Gerhardt Griller la ceremonia de deschidere.
De asemenea Ministrul moldovean al Economiei, Valeriu Lazar a subliniat ca deschiderea fabricii simbolizeaza orientarea tarii catre activitati economice si industriale complexe. Acesta a mai mentionat si necesitatea dezvoltarii infrastructurii pentru incurajarea investitiilor, se arata intr-un comunicat la BERD.
Gebauer & Griller este o companie producatoare de fire si cabluri industriale cu unitati de productie Austria, Cehia, India, Mexic, Slovacia, Statele Unite si acum si in Moldova, unde capacitatea de productie va atinge nivelul optim in septembrie anul acesta.

Sus