Oferte locuri de munca top

Regiunea Sud a atras fonduri europene in valoare de peste 3 mld. lei

1044.jpg Peste 3 miliarde de lei fonduri nerambursabile sunt solicitate de beneficiarii contractelor incheiate prin Programul Operational Regional in regiunea Sud Muntenia.
Pana la sfarsitul lunii decembrie, la nivelul regiunii, au fost depuse aproape 900 de proiecte pentru care s-a solicitat finantare POR dintre care s-au semnat contractele pentru aproximativ 530 de cereri, potrivit lui Liviu Musat, directorul ADR Sud Muntenia.
Astfel, contractarea la nivelul regiunii este de 54,4% din totalul proiectelor depuse.
Regiunea prezinta cel mai mic procentaj dintre toate regiunile de dezvoltare din Romania in ceea ce priveste respingerea aplicatiilor 32,7%.
Proiectele contractate vizeaza dezvoltarea urbana (peste 50 de contracte, cu o valoare nerambursabila de peste un miliard de lei), a infrastructurii de transport rutier (aproape 20 de contracte – aproximativ 800 de milioane de lei), a infrastructurii sociale (peste 80 de contracte – aproximativ 500 de milioane de lei), a mediului de afaceri (aproape 350 de contracte – aproximativ 400 de milioane de lei) si dezvoltarea infrastructurii de turism (aproape 30 de contracte – peste 350 de milioane de lei).

Sus