Oferte locuri de munca top

Regiunea Centru: 46 mil. lei pentru IMM-uri

12 IMM-uri au contractat la nivelul regiunii Centru fonduri nerambursabile in valoare de 46 milioane lei pentru investitii.

Fondurile solicitate, la care se adauga si contributia beneficiarilor, vor fi investite in lucrari de constructii a unor noi hale de productie sau modernizarea celor vechi, in dotarea cu noi linii de productie ce vor imbunatatii performantele si capacitatea economica a intreprinderilor, achizitionarea de echipamente moderne, precum si alte dotari necesare pentru crearea unui mediu de lucru sigur si performant.
In legatura cu contractarea de fonduri pentru IMM-uri Simion Cretu, director general ADR Centru, a precizat:
„Firmele din Regiunea Centru au asteptat destul de mult, respectiv din 2011, deblocarea acestor fonduri. Toti au salutat preluarea de catre Agentiile pentru Dezvoltare Regionala a acestor linii de finantare. Deja pe parcursul anului 2013 s-a putut vedea ca am recuperat perioada in care au fost sistate operatiunile si am avansat foarte bine in contractarea si implementarea proiectelor.”

Fondurile nerambursabile solicitate sunt alocate din cadrul Axei Prioritare 1 a Programului Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice – Operatiunea 1.1.1 – A1 Investitii cuprinse intre 1.065.000 lei si 6.375.000 lei pentru IMM.

Sus