Oferte locuri de munca top

Realizarile Directiei Tehnice a Primariei Oradea

Directia Tehnica a Primariei Oradea a cheltuit 22,75 milioane lei anul trecut pentru implementarea proiectelor de investitii.
Directia si-a realizat planul de investitii in procent de 91,53 %. In total fusesera planificate investitii de 24,86 milioane lei.
Cu privire investitiile efectuate viceprimarul Mircea Malan a declarat: „In anul 2013 am reusit sa modernizam 33 de strazi din municipiu si sa realizam 1083 de locuri noi de parcare. Ma bucur ca am reusit sa corelam lucrarile de modernizare a strazilor cu lucrarile de introducere a gazului.”
In 2013 au fost finalizate proiecte importante de drumuri. In luna octombrie au fost incheiate lucrarile de realizare cai de acces in cartierul Nufarul – Soseaua de centura din Oradea. Valoarea investitiei s-a ridicat la 3,29 milioane lei. De asemenea au fost finalzate lucrarile de reabilitare a Drumului Uzinal 2, in valoare de 5,25 milioane lei.
Pe langa cele 1083 de locuri de parcare noi realizate in 2013, au mai fost reparate inca 916 locuri de parcare, iar din 2009 pana in prezent au fost realizate in total 11.000 locuri de parcare.
In ceea ce priveste reabilitarea termica a blocurilor, in anul 2013 a fost finalizata documentatia tehnico-economica de reabilitare pentru un numar de 46 de blocuri de locuinte si s-a trimis la Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest cererea de finantare pentru reabilitarea din fonduri europene a unui numar de 28 de blocuri. In cursul anului 2014 se va finaliza si procedura de intocmire a documentatiilor tehnico-economice pentru reabilitarea a inca 74 de blocuri.
Referitor la investitiile ce se anunta in acest an Mircea Ghitea, directorul Directiei Tehnice din cadrul Primariei Oradea, a precizat:
„Vom continua proiectele aflate acum in derulare, respectiv accesul din strada Ogorului la Parcul Industrial Eurobusiness 2 Oradea, podul peste Cris in zona str. Facliei-str. Dragos Voda si drumul de acces din str. Meiului-str. Seleusului, inclusiv podul peste paraul Peta. Tot pentru anul in curs ne-am propus sa realizam 26 de lucrari de investitii noi, printre care se numara pasajele peste centura pe relatia DN 76 si DN 79, reabilitarea Podului Ferdinand si modernizarea/reabilitarea a 23 de strazi din oras.”

Sus