Oferte locuri de munca top

Reabilitarea termica continua in Sectorul 1

Consilierii Sectorului 1 au alocat in acest an 480,14 milioane lei pentru investitii. Suma reprezinta mai mult de o treime din bugetul local al sectorului aprobat de consilieri in cadrul sedintei de ieri, 3 februarie.
Sectorul 1 va aloca si in 2014 cele mai multe fonduri pentru reabilitarea termica a blocurilor, modernizarea infrastructurii scolare si a unitatilor sanitare, dar si pentru noi proiecte de investitii, cum ar fi extinderea adapostului pentru cainii fara stapan de la Odai cu inca 1000 de locuri.
*190 intra in programul de reabilitare termica
In acest an urmeaza sa fie anvelopate, gratuit pentru proprietari, inca 190 de blocuri. La 35 dintre acestea au fost demarate lucrarile de reabilitare termica inca din ultimul trimestru al anului 2013.
In legatura cu aceste noi investitii reprezentantii primariei Sectorului 1 au declarat: „Aplicarea proiectului inseamna cresterea valorii de piata a locuintelor, cresterea economiilor cetatenilor prin scaderea costurilor de intretinere a locuintei, reducerea risipei de resursa energetica, precum si imobile cu un aspect urbanistic placut care schimba radical aspectul cartierelor Sectorului 1. Pana in acest moment am reusit sa reabilitam termic 628 de blocuri, ceea ce inseamna un procent de 65% din blocurile din Sectorul 1 eligibile de a intra in acest program.”
*Noi extinderi sau deschideri de noi gradinite
Pana in vara lui 2014 vor fi create peste 400 de locuri noi in gradinite. In acest scop vor fi extinse corpurile de cladire existente, vor fi achizitionate noi imobile care vor primi destinatia de gradinita sau vor fi construite gradinite noi. Mai mult, in anul 2014 vom demara alte investitii in infrastructura prescolara menite sa creeze in viitor noi locuri in gradinitele din Sectorul 1.
*Se dubleaza numarul de locuri la Adapostul Odai
Adapostul de caini Odai va fi de doua ori mai incapator odata cu finalizarea lucrarilor de extindere. Capacitatea adapostului va ajunge la 2.000 de locuri.
In prezent adapostul de pe Sos. Odai, nr. 3-5, are o suprafata totala de 4.099 mp, cu o suprafata construita de 566 mp. Intr-o boxa pot fi cazati intre 4 si 6 caini, in functie de talie. Adapostul cuprinde, pe langa spatiile individuale pentru caini, un cabinet veterinar modern, dotat cu toate facilitatile, si o zona de birouri.

Sus