Oferte locuri de munca top

Reabilitarea retelei de apa din Oravita, amanata

Lucrarile la reteaua de apa din Oravita au fost amanate de o contestatie in urma careia Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor a anulat procedura de atribuire.
Astfel compania de apa Aquacaras este obligata la reluarea procedurii de achizitie cu reevaluarea ofertei depuse de asocierea Ludwig Pfeiffer, Grup Construct si Trustul de Constructii Drobeta.
Lucrarile la reteaua de apa includ instalatii pentru alimentare cu apa si canalizare menajera, furnizare si montaj utilaje si echipamente tehnologice, executare bransamente de alimentare cu apa, contorizare, executare racorduri de canalizare, statii de pompare a apelor uzate, executare racorduri electrice, executare sistem de transmisii date tip SCADA, testare si punere in functiune, instruirea personalului operatorului. In urma implementarii proiectului vor fi construite patru noi statii de pompare apa potabila, extinderea retelei cu 2,7 km. Canalizarea va fi extinsa cu 21 de km si vor fi instalate 11 pompe pentru apa uzata, potrivit anuntului publicat in Sistemul Electronic pentru Achizitii Publice.
Proiectul „Reabilitarea si extinderea conductelor de aductiune, retelelor de distributie si retelelor de canalizare din Oravita” este estimat la peste 24 de milioane de lei si este finantat prin Programul Operational Sectorial Mediu.

Sus