Oferte locuri de munca top

Reabilitarea cu ajutorul modelarii 3D. Tehnologie aplicată pentru 4 construcții

Furnizor de servicii în domeniul scanării 3D și al modelării digitale pentru elementele transpuse din teren, Eurosurvey anunță implicarea echipei în proiecte de reabilitare pentru 4 construcții și furnizează detalii relevante pentru înțelegerea anvergurii perspectivelor abordate.

In cadrul acestei lucrări au fost măsurate și generate, pentru construcțiile analizate,  trei planuri de nivel, opt fațade, opt secțiuni transversale, un plan de învelitoare și un plan pentru elementele ce alcătuiesc podul care au cumulat o suprafață totală de 9532 de metri pătrați.

Cu o experiență semnificativă în materializarea pe teren a punctelor existente și poziționarea în format digital a elementelor ce urmează să fie înglobate prin procesul de reabilitare în lucrarea finală, Eurosurvey și-a pus amprenta asupra lucrării prin analizarea în amănunt a detaliilor de incorporat, măsurarea riguroasă a elementelor existente și interpretarea rezultatelor obținute la nivel de echipă pentru implementarea celor mai bune soluții la fața locului.

Timpul alocat lucrărilor desfășurate în cadrul acestui proiect a fost optimizat constant cu ajutorul aparaturii folosite, softurilor specializate și a membrilor echipei care au implementat măsurătorile de pe teren în formatul digital agreat.

O provocare pentru derularea proiectelor de reabilitare a unei construcții este întotdeauna  păstrarea elementelor unice din arhitectura inițială și refacerea lor fără modificarea majoră a structurii acestora. Scanarea 3D este opțiunea ideală pentru acuratețea unor astfel de lucrări iar serviciul face parte din opțiunile pe care echipa Eurosurvey vi le poate pune la dispoziție.

La nivel de interpretare a rezultatelor, aparatura folosită este una de ultimă generație iar măsurătorile sunt prelucrate în format digital, facilitând astfel accesul la un model 3D actualizat pentru toate părțile implicate.

Utilizarea modelării 3D în proiectele care urmăresc reabilitarea unei construcții este considerată ca fiind un avantaj din punct de vedere al generării rapide a planurilor, secțiunilor și fațadelor necesare în procesul de autorizare și, ulterior, în vederea întocmirii proiectului.

Timpul economisit atunci când tehnologia își găsește locul devine o resursă care nu poate fi ignorată și de aceea gestionarea lui este o prioritate pentru noi. Indiferent de specificul lucrărilor în care ne implicăm, rezultatele rapide, corecte și complete sunt obiectivul principal al echipei noastre.

Echipa Eurosurvey pune la dispoziția clienților săi un pachet complet de servicii care cuprind măsurători din domeniul topografiei inginerești, scanare laser 3D, relevee interioare conform standard BOMA, apartamentări, întocmirea de documentații în vederea avizării OCPI/BCPI și urmărirea în timp a construcțiilor.

Vă invităm să urmăriți proiectele ce compun portofoliul companiei Eurosurvey și să vă familiarizați cu oferta de servicii disponibilă pe paginile noastre, atât pe site-ul oficial cât și pe canalele de social media asociate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sus