Oferte locuri de munca top

Quattro vizeaza o crestere a afacerilor de 20%

Quattro Pavimente Tehnice, producator si distribuitor de pardoseli, a inregistrat anul trecut afaceri totale de 14,5 milioane de lei in crestere cu 40% fata de 2012. In acest an compania vizeaza o crestere a cifrei de afaceri cu 20 de procente.
Adrian Mihailovici, director de productie la Quattro, precizeaza: „Estimarile noastre se bazeaza pe noile proiecte pentru cladiri de birouri anuntate, pe cresterea exporturilor companiei, dar si introducerea de noi produse in portofoliu. Pardoselile suprainaltate sunt un „must have” pentru cladirile de birouri, in special. Fapt ce se datoreaza costului si functionalitatii produsului, dar si standardelor in domeniu care impun pentru obtinerea clasei A, folosirea acestui tip de pardoseala.”
*2014 focus pe productie si export
Din 2005 si pana in prezent compania a realizat investitii totale de peste 2 milioane de euro, iar pentru anul in curs vizeaza o noua investitie pentru o linie de productie dedicata fabricarii panourilor incapsulate. „Cererea pentru pardoselile cu panouri incapsulate este in continua crestere, iar la noi in tara nu se produce acest tip de pardoseala. Vrem sa fim si pentru acest produs primul producator roman. Investitia la linia de productie de panouri incapsulate se ridica la aproximativ 200.000 de euro”, declara Adrian Mihailovici.
Cresterea ponderii exporturilor in totalul businessului este o alta directie strategica pe care compania se focuseaza in 2014. Exporturile reprezinta pentru Quattro Pavimente 15% din totalul businessului. Principalele tari catre care compania exporta sunt Bulgaria, Moldova, Serbia sau Cehia. Pentru 2014 reprezentantii companiei estimeaza ca 20% din productie va ajunge pe pietele externe.
In 2011 cifra de afaceri inregistrata a fost de aproximativ 7,8 milioane de lei, iar in 2010 5,3 milioane lei.

Sus