Oferte locuri de munca top

PUG-ul Cluj-Napoca nu va primi deocamdata avizul CJ Cluj

Planul Urbanistic General al municipiului Cluj-Napoca nu poate fi avizat de catre CJ Cluj in cauza faptului ca de la dosar lipsesc trei avize, semnatura a doi arhitecti din colectivul de redactare si strategia periurbana ceruta de lege, precizeaza reprezentantii CJ Cluj.
Primaria Cluj-Napoca mai are de primit avizele de la Autoritatea Aeronautica Civila, Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic si de Vanatoare, precum si de la Oficiul pentru Studii Pedologice si Agrochimice (OSPA).
Totodata documentatia privind noul PUG al municipiului Cluj-Napoca nu a fost semnata decat de doi din cei patru arhitecti din colectivul de redactare. De precizat ca nici arhitectul municipiului, doamna Ligia Subtirica nu a contrasemnat aceasta documentatie. O alta lipsa majora de la dosar este asa-numita stampila verde, care se pune de un specialist cu drept de semnatura inscris in Registrul Urbanistilor din Romania.
Potrivit legii documentatie depusa pentru PUG trebuie sa cuprinda si
Strategia de dezvoltare teritoriala zonala periurbana/metropolitana. Consiliul Judetean Cluj a anuntat ca va incheia un parteneriat cu Primaria Cluj-Napoca, si cu administratiile locale din toate comunele invecinate care fac parte din zona metropolitana, precum si cu Ministerului Dezvoltarii Regionale pentru a elabora strategia periurbana ceruta de lege si a o introduce in viitorul PUG.

Sus