Oferte locuri de munca top

Prologis semneaza un contract build-to-suit cu Prime Cargo

Prologis, Inc., operator si dezvoltator de spatii industriale, a anuntat semnarea unui contract cu Prime Cargo, o companie daneza de servicii logistice, pentru un spatiu build-to-suit de 11.200 mp in cadrul parcului industrial Prologis Park Szczecin, Polonia.
Proprietatea va fi utilizata ca centru de distributie pentru clientii Prime Cargo din regiunea Scandinava. Finalizarea cladirii – dezvoltata pe un teren existent al Prologis – este programata in cel de-al treilea trimestru din 2014.
Ben Bannatyne, managing director si regional head, Prologis Europa Centrala si de Est, a declarat: „Prologis Park Szczecin este locul ideal pentru companiile care opereaza in Germania sau tarile Scandinave. Apropierea de rute de transport majore pozitioneaza parcul intr-o locatie importanta si strategica pentru piata de distributie 3PL.”
Prologis Park Szczecin este un centru de distributie situat in partea de nord-vest a Poloniei, cu o suprafata totala de 41.800 mp, inchiati in totalitate.
Prologis are o prezenta activa in cinci tari din regiune (Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia si Romania) si un portofoliu care cuprinde in total peste 3,6 milioane mp.

Sus