Oferte locuri de munca top

Prologis, noi achizitii in Ungaria si Polonia

2291.jpg Prologis European Properties Fund II („PEPF II”) a achizitionat doua unitati logistice de inalta calitate in Polonia si Ungaria de la Invesco Real Estate.

Portofoliul achizitionat ce insumeaza 94.200 de mp este inchiriat in totalitate cu o perioada medie pana la urmatoarea reinnoire a contractului de sase ani.
Astfel Prologis a achizitionat o cladire de 56.700 mp in Gliwice, Polonia, redenumita Prologis Park Gliwice, situata in regiunea Silezia Superioara, ocupata de compania Tesco.
Cealalta proprietate ce a intrat in portofoliul PEPF II este Prologis Park Budapest-Ullo, cladirea situata pe o suprafata de 37.500 mp din Budapesta, Ungaria, ocupata de retailerul Auchan, aflata in vecinatatea Aeroportului national.
Ben Bannatyne, Regional Head Prologis Central & Eastern Europe, a declarat: „Aceste doua proprietati inchiriate catre clienti de nivel premium reprezinta o completare foarte importanta la portofoliul detinut de Prologis in Polonia si Ungaria. Ambele sunt situate in locatii cheie pe rute comerciale majore a caror importanta creste datorita dezvoltarii comertului intra-regional in Europa Centrala si de Est.”

*Despre PEPF II
PEPF II, infiintat in august 2007, este unul dintre cele 4 vehicule de co-investitie din Europa administrate de Prologis. La 31 martie 2014, Fondul detinea 253 de proprietati, care insumau 5,9 milioane de metri patrati, estimate la o valoare neta de piata de 3.595,4 milioane de euro.
La 31 martie 2014, Prologis detinea si administra spatii de logistica si distributie cu o suprafata totala de aproximativ 3,7 milioane mp in Europa Centrala si de Est.

Sus