Oferte locuri de munca top

Prologis construieste la cerere un spatiu logistic in Wroclaw

927.jpg Prologis Inc, proprietar, operator si dezvoltator de spatii industriale, a anuntat construirea speculativa a unui spatiu logistic modern cu suprafata totala de 27.000 de mp in cadrul Prologis Park Wroclaw V din Polonia.
Ben Bannatyne, managing director si regional head, Prologis Central & Eastern Europe, a declarat: „In ultimii doi ani, au fost finalizate cateva cladiri build-to-suit in Prologis Park Wroclaw V, ceea ce confirma increderea clientilor nostri in cererea tot mai mare pe aceasta piata. Datorita portofoliului nostru de terenuri foarte bine amplasate, avem capacitatea de a initia rapid activitatile de constructie pentru a satisface aceasta cerere.”
Prologis Park Wroclaw V insumeaza peste 90.000 de mp de spatiu industrial modern ocupat de Eko Holding, Neonet, Tradis si UPM Raflatac. Parcul are un potential suplimentar de dezvoltare de 125.000 mp.
Avand o implicare activa in cinci tari din regiune (Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia si Romania) si un portofoliu care totalizeaza peste 3,6 milioane mp, Prologis este principalul operator de cladiri de distributie din Europa Centrala si de Est (date valabile la 31 decembrie 2013).

Sus